Widok

Biedronka ul. Bema

Czy ktoś wie kiedy jest otwarcie Biedronki na ul.Bema w byłej Hali sportowej??
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
No wlasnie chyba nigdy :(

Ktoś, coś wie?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Otworzyć otworzą bo już regały stoiska kasy mają.Jeszcze coś tam robią jeszcze towar zwiozą rozłożą i otworzą na pewno.W tej Biedrze na Świętojańskiej mówili że po 20 którymś ale wątpię może w listopadzie hehe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziś tam przechodząc widziałem jak wyładowywali towar i usłyszałem, że otwarcie ma mieć miejsce we wtorek, 27.10.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, nareszcie jest otwarta! :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiecie może kto jest właścicielem tego budynku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwaga, w tej biedrze oszukują na kasach. Nabijają więcej sztuk danego towaru. Zdarzyło mi się to już kilka razy, więc to nie jest pomyłka. Sprawdzajcie rachunki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drugie oszustwo

Oszukują nabijając więcej produktów na kasie, ale także nabijając inną cenę za produkt - na regale cena jest niższa, przy kasie wyższa. Dotyczy to produktów luksusowych. Zdarzyło mi się to dwa razy w ciągu paru dni, więc to nie jest przypadek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się. Zdarzyło mi sie2 to już parę razy. Nie wracałam do sklepu bo jestem starszą osobą. Dziś jednak wróciłam. Wzięłam mięso po okazyjnej cenie. Nawet sprawdzałam cenę w automacie. Przy kasie policzono mi podwójnie.Gdy wróciłam prosząc o wyjaśnienie powiedziano mi że 1+1. Chciałam wziasc ten 1 ale nie pozwolono, nie chciano również zwrócić pieniędzy. Powiedziano również że jeśli nienawidzę to powinnam nosić okulary. Jest to jawne złodziejstwo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wzgórze św. Maksymiliana

deweloper AB- Andrzej Boczek (6 odpowiedzi)

czy ktoś miał kontakt z tym deweloperem, jakie opinie??

Trend (6 odpowiedzi)

Budynek Trend powstanie na Wzgórzu Św. Maksymiliana. To zielona dzielnica, położona blisko zatoki...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry