Widok

Biedronka w Baninie będzie zamknięta.

Podobno Biedra w Baninie na dwa miesiące zawiesza działalność rozrywkowo-sprzedażną .Ma być remoncik czyli powiększać się (rury będą montować) .Coś ktoś ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z informacji na fb na Forum Banino wynika, że ma być generalny remont oraz troche powiekszona( nie pytajcie w ktora stronę no sama się zastanawiam haha;)) ) . Ponoc start tuż po Swietach Wielkanocnych i ma trwać 2 miesiące. 6 czerwca ponowne otwarcie.
To by się zgadzało z aktualna polityka Biedornki, która odświeża starsze obiekty( Biedornka Matarnia i Kokoszki obie maily remonty w ubiegłym roku).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"nie pytajcie w którą stronę" - w Warszawce mają Biedex piętrowy! Część towarów na dole, a część po schodkach lub windą na górze. Jak człowiek nie wie co gdzie jest, to się można nabiegać góra-dół.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdańsku obok dawnej siedziby Amber Gold też jest chyba Biedra piętrowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
O nieeee. Muszę sobie szybko testów nakupować; może na wagę będą to wyjdzie mi taniej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wjazd/wyjazd mogliby przebudować.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry