Widok
Mam wrażenie że to forum tworzy grupa idiotów, jakieś debilne argumenty o przechowywaniu owoców i warzyw w chłodniach, dojrzewalniach Pytanie więc czy sklepikarz każdego dnia świeże produkty zrywa z drzewa zimą banany z ogródka przydomowego przynosi, Kupujcie gdzie chcecie, nie ośmieszajcie siebie i wiochy w której mieszkacie nie wszyscy pozbawieni są rozumu
Tanio, to nie zawsze znaczy chemia. Tanio przede wszystkim dla tego, że sieć sklepów zakupująca wiele ton, tysiące sztuk jednorazowo, kupuje je zdecydowanie taniej niż ktoś do osiedlowego sklepiku. Po drugie najczęściej kupuje u producenta i pomija hurtowników i innych zarabiaczy. I nie nakręcajmy się o upadku lokalnego biznesu, brakiem płacenia podatkow itp. Pracują w tym sklepie ludzie z Polski, 90% towarów jest z Polski, lokal stoi na polskim gruncie i tu jest odprowadzany podatek.
Czekam tylko na otwarcie Delikates Centrum. W końcu w jednym miejscu będzie przegląd towarów taki, że do Trójmiasta zawitam na zakupy tylko z nudów.
Czekam tylko na otwarcie Delikates Centrum. W końcu w jednym miejscu będzie przegląd towarów taki, że do Trójmiasta zawitam na zakupy tylko z nudów.
proszę tylko nie zapominać,TANIO to znaczy chemia, najgorsze składniki w produktach i zero jakości. .Nie istnieje coś takiego jak dobra jakość i tanio. Osobiście tez robię czasami zakupy w biedronce ,ale nigdy nie powiem,ze ona jest super.Tak jak groszek sklep dla ludzi mniej zasobniejszych w gotówkę.
Groszek ostatnio bardzo się poprawił i nie uważam żeby splajtował bo biedronka jest.Jedno jest tylko pewne, ze Jacek ośmieszył się jako radny i biznesmen.
Groszek ostatnio bardzo się poprawił i nie uważam żeby splajtował bo biedronka jest.Jedno jest tylko pewne, ze Jacek ośmieszył się jako radny i biznesmen.
No tak. Dlatego trzeba niszczyc konkurencje. Trzymac ceny z kosmosu. Zreszta nie warto juz tematu z toba ruszac bo ja na pewno tez nie kupie juz u jacka i ciesze sie ze bieda w koncu powstala.Wiec szalej dalej z pochwalami dla tego sklepu jakim jest Groszek u Jacka bo masz w tym interes lecz ze mnie on nie dostanie odemnie glosu w wyborach i kasy w sklepie. A temat biedra to nie twoj?