Widok

Biedronka w Bojanie

Bojano Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jacek jako Radny skacze z kwiatka na kwiatek jest cienki jak dorsze w baltyku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Droga mieszkanko, czemu odpowiadasz za wszystkich, jeśli ktoś ma ochotę otworzyć sklep, to niech otwiera. Rynek i klienci sami zweryfikują, czy będą funkcjonowały, czy pójdą z przysłowiowymi torbami. Jeśli chodzi o mnie, to sklep może być na każdej ulicy, nawet kilka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga mieszkanko, czemu odpowiadasz za wszystkich, jeśli ktoś ma ochotę otworzyć sklep, to niech otwiera. Rynek i klienci sami zweryfikują, czy będą funkcjonowały, czy pójdą z przysłowiowymi torbami. Jeśli chodzi o mnie, to sklep może być na każdej ulicy, nawet kilka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ty gadasz?
Takie niskie pensje jak w "Groszku", czyli raczej U Jacka" to w Biedronce były kupę lat temu.
Większość pracowników Groszka pracuje "na czarno". Wszyscy pracują sześć dni w tygodniu.
Umowę na cały etat, to nie wiem, czy w ogóle ktoś tam ma. O całej sumie wynagrodzenia nie wspomnę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do "w Bojanie od ur."
Ha, ha, ha!
Chwała dla nich, bo pracownicy mają jeden dzień wolny w tygodniu???
Dobre:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tu sie mylisz ciutek, bo oficjalnie pewnie mało pensyji a nie oficjalnie niewiele więcej. A potem emeryturka 700PLN i płacz i zgrzytanie zębami że nie ma z czego żyć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
to tylko dowodzi jak niski jest stan świadomości prawnej,i poczucia własnej wartości i solidarności wśród pracowników, skoro godzą się oni na Bangladesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Żeby tylko tam panuje Korea Północna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
to jakieś drugie dno. Nie do wiary!
Ludzie zróbcie coś, mamy XXI wiek i jesteśmy w Unii!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
weźcie ktoś nowy wątek zróbcie, cz. 2 tego, bo mi się nie chce ciągle w dół przewijać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat jak u Macierewicza. Długi i bez sensu. Najlepszy by był 1 sklep tylko z octem, i to wszystko.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety ty się mylisz. Piszę właśnie o pensjach, które dostaja do ręki. A skoro wszyscy prawie na czarno, to chyba oczywiste, że wszystko pod stołem.
" A później płacz..." Znaczy to wina pracownika? Że zap... na właściciela, jego dzieci, nowe samochody i inwestycje, a pracodawca, biedaczek niewinny?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
idź weź coś na uspokojenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
z tego co widzę po kciukach to większość jest za budową biedronki, a wiadomo że sklepikarze będą się burzyć to normalne przecież jest tz. demokracja. proponuje żeby sklepikarze z Bojana i okolic doszli do porozumienia i wybudowali podobny do Biedronki market z konkurencyjnymi cenami i sprawa załatwiona.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie, tak jak napisał przedmówca,a jak nie potrafią sie dogadać to ich sprawa i straty. Mamy kapitalizm, żeby zarobić trzeba pomyśleć.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
jest założony nowy wątek proszę piszcie w nowym .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
to,że jest zainteresowanie biedronką to widać po ilości wpisów,dlatego biedronka powinna powstać w Bojanie jak najszybciej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy wiadomo coś kiedy zaczną budować biedronkę??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
jutro :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brawo!. Najkrótsza i najtrafniejsza odpowiedź.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry