Widok
owszem kontroluje ceny i wybieram produkty... kubus dla dzieci? w bojanie tanszy niz w tesco.. ser zolty paczkowany nie hochland - tanszy niz w biedronce, wedlinki tansze ale w miesnym kolo apteki bo w pozostalych to koszmar, mleko - tansze w tym ruk uu jacka, w grudniu byl otansze na zakrecie.... i tak moge dalej, licze pieniazki bo zycie kosztuje a rata kredytu ciazy... ale zwroc uwage mieszkanko ze paliwo i czas tez kosztuje i zamiast sie abwic z dzieciakami jezdzisz gdzies i tacisz te najpiekniejsze chwile...
PS. nie mam pojecia jak wyglada ten jacek tylko o nim czytam, znam za to panie ekspedientki w obu sklepach :)
PS. nie mam pojecia jak wyglada ten jacek tylko o nim czytam, znam za to panie ekspedientki w obu sklepach :)
Brawo Kaśka! Posiadłaś zdolność monitorowania cen wszystkich artykułów spożywczych i produktów codziennego użytku we wszystkich lokalizacjach na terenie lub na terenach przyległych wsi Bojano. Podziwiam Twoje zdolności planowania tras pomiędzy poszczególnymi punktami handlowymi pod kątem najniższych cen i dostępności poszczególnych towarów. Podejrzewam, że pracujesz jako manager finansowy w dużej firmie. Jeżeli nie, to radzę wybrać taką ścieżkę kariery. Myślę, że Twoje umiejętności sprawdziłyby się w zarządzaniu budżetem średniej wielkości miasta lub oddziału wielkiej korporacji.
wez do kasi sie puknij zdrowo w glowe, pewnie jestes meskim szowinista i nie masz tej zdolnosci jak my kobiety do zapamietywania cen artykolow powszechnego uzytku - czytaj jedzenia... jak robisz zakupy codziennie to chyba wiesz co ile kosztuje? ale pewnie zonka ci wszystko kupuje i podaje na tacy bo pan i wladca z pracy wlasnie wrocil... zenada .