Widok

Biedronka w Bojanie

Bojano Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie tak jak piszesz, ale myślę, że coś się tu "kroi". ;-)
Nistety kit i jeszcze raz kit !!!

Biedronki nie było i nie będzie !!!

napewno nie w takiej prowincji jak nasze Bojano !!

wiem bo gmina nie wydała żadnego pozwolenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
zobaczymy , zobaczymy .....juz za pare chwil chwil parę , wejdzie NIK i NIO (najwyższa izba obrachunkowa) do Gminy i będzie kabaret
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
biedronka będzie bo osobiście rozmawiałem z ludzim od wyszukiwania lokalizacji w naszym rejonie, już dawno temu szukali miejsca w "centrum" Bojana pow.dz nie mnie niż 4tyś mkw i to samo w Szemudzie.
Kapitał może zagraniczny ale dostawcy polscy, podatki w Polsce i co ważne duże zatrudnienie. Nie mam nic przeciwko uczciwej konkurencji ale P. Jacek to już lekko przegina z marża na produkty no i ich jakością dramat jakiś . Delikatesy w centrum Gdyni to przy jacku dyskont jeżeli chodzi o ceny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Już od ponad 2 lat chodzą ploty o tej biedronce i jakoś jej nie widać... Ktoś chyba puścił plotę a ludzie podchwycili.

Taka biedronka byłaby super rozwiązaniem dla naszej miejscowości, stanowiła by konkurencje, co oznaczało by korzyść dla nas konsumentów:)

Szczerze mówiąc, wole kupować w biedronce i wspierać zagraniczny kapitał, niż przepłacać w lokalnym sklepie...Po co mam wspierać lokalny interes skoro ten interes zdziera ze mnie pieniądze?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
guano prawda, nie będzie.
Powolnym krokiem cywilizacja wkracza do Bojana. Już widać światełko w tunelu. To chyba ironia losu radny który nic nie robi dla Bojana chyba będzie musiał zwinąć interes. Nie życzę mu źle ale tak będzie lepiej dla większości w Bojanie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja uwielbiam robić zakupy w sklepie u Ilony, ma wszystko, a do tego świeże i dobrej jakości!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
jak czytam, że ktoś "uwielbia" zostawiać ciężkie pieniądze w sklepie to jakoś mi się w to wierzyć nie chce.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze ma duzy towar ale ceny to z kosmosu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Czy coś może już jest wiadomo o Biedronce Miała juz sie zacząć budowa a tu cicho ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
haha ciekawe ile osób dało się nabrać na tą plte xd

Biedronki w Bojanie nie będzie !!! zapewniona inf.
Haha ja to już nawet słyszałam, że fundamenty wylali;p
będzie Biedronka, jadąc w stronę Koleczkowa, po lewej stronie naprzeciw stacji kontroli pojazdów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
skąd wiesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Noi co z tą Biedronką ?? Będzie w końcu jakaś konkurencja dla tych sklepów z cenami z New York/..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
o matko xd
ktoś się jeszcze łudzi tą plotką ???

NIE xd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
to jest potwierdzone, pracuję w branży, dzięki której informacje o inwestycjach, budowach itp. docierają do mnie na co dzień.
pozdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chyba kupujesz na obrzeżach Gdyni!!!Bo w centrum Gdyni, czy na słynnej (nie wiem dlaczego) Hali ceny są z Marsa!!! Jak ci nie pasuje sklep u Jacka (choć przypuszczam, że bardziej właściciele aniżeli sklep) to wybierz się na zakupy do Koleczkowa. Zadupie to jakich mało a dla przykładu w piątek 1kg czereśni kosztował tu 9,50zł a "u Jacka" 6.90zł!!!!!!!!!!!Ja w Koleczkowie kupuję tylko pieczywo, resztę zakupów robię w Bojanie, ponieważ w jednym sklepie kupię wszystko czego potrzebuję. także nie narzekaj tylko doceń to co masz człowieku.

P.S. jak znajdziesz tańsze czereśnie w CENTRUM GDYNI to przyślij adres sklepu, chętnie się wybiorę!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
w Wejherowie istnieją już biedronki. Nawiązując do tego ze 'sie po prostu nie oplaca' to w gorszych dziurach niz bojano biedronki istnieja i presperuja bardzo dobrze. Ludzie gadacie a nie macie o niczym zielonego pojecia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry