Widok
biedronka będzie bo osobiście rozmawiałem z ludzim od wyszukiwania lokalizacji w naszym rejonie, już dawno temu szukali miejsca w "centrum" Bojana pow.dz nie mnie niż 4tyś mkw i to samo w Szemudzie.
Kapitał może zagraniczny ale dostawcy polscy, podatki w Polsce i co ważne duże zatrudnienie. Nie mam nic przeciwko uczciwej konkurencji ale P. Jacek to już lekko przegina z marża na produkty no i ich jakością dramat jakiś . Delikatesy w centrum Gdyni to przy jacku dyskont jeżeli chodzi o ceny.
Kapitał może zagraniczny ale dostawcy polscy, podatki w Polsce i co ważne duże zatrudnienie. Nie mam nic przeciwko uczciwej konkurencji ale P. Jacek to już lekko przegina z marża na produkty no i ich jakością dramat jakiś . Delikatesy w centrum Gdyni to przy jacku dyskont jeżeli chodzi o ceny.
Już od ponad 2 lat chodzą ploty o tej biedronce i jakoś jej nie widać... Ktoś chyba puścił plotę a ludzie podchwycili.
Taka biedronka byłaby super rozwiązaniem dla naszej miejscowości, stanowiła by konkurencje, co oznaczało by korzyść dla nas konsumentów:)
Szczerze mówiąc, wole kupować w biedronce i wspierać zagraniczny kapitał, niż przepłacać w lokalnym sklepie...Po co mam wspierać lokalny interes skoro ten interes zdziera ze mnie pieniądze?
Taka biedronka byłaby super rozwiązaniem dla naszej miejscowości, stanowiła by konkurencje, co oznaczało by korzyść dla nas konsumentów:)
Szczerze mówiąc, wole kupować w biedronce i wspierać zagraniczny kapitał, niż przepłacać w lokalnym sklepie...Po co mam wspierać lokalny interes skoro ten interes zdziera ze mnie pieniądze?
Chyba kupujesz na obrzeżach Gdyni!!!Bo w centrum Gdyni, czy na słynnej (nie wiem dlaczego) Hali ceny są z Marsa!!! Jak ci nie pasuje sklep u Jacka (choć przypuszczam, że bardziej właściciele aniżeli sklep) to wybierz się na zakupy do Koleczkowa. Zadupie to jakich mało a dla przykładu w piątek 1kg czereśni kosztował tu 9,50zł a "u Jacka" 6.90zł!!!!!!!!!!!Ja w Koleczkowie kupuję tylko pieczywo, resztę zakupów robię w Bojanie, ponieważ w jednym sklepie kupię wszystko czego potrzebuję. także nie narzekaj tylko doceń to co masz człowieku.
P.S. jak znajdziesz tańsze czereśnie w CENTRUM GDYNI to przyślij adres sklepu, chętnie się wybiorę!
P.S. jak znajdziesz tańsze czereśnie w CENTRUM GDYNI to przyślij adres sklepu, chętnie się wybiorę!