Widok

Biedronka w Koleczkowie

WItam mam pytanie podobno powstanie Biedronka w koleczkowie miejwiecej na skrecie przy drodze na Kamien czy ktos cos wie na ten temat czy to tylko ploteczki....w sklepie obok tez cos o tym mowia panie sprzedawczynie ...:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biedronka będzie ale niewiadomo jeszcze kiedy o Gdzie bo na wyżej wymienionym miejscu na skręcie ul. Kamieńskiej powstaje osiedle jednakowych domków jednorodzinnych.
Na samym skrzyżowaniu na przeciwko sklepu ma być to osiedle???

http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Koleczkowo,+&Submit=Szukaj&long=18.342416&lat=54.486722&type=3&scale=2&svActive=false

Chyba trochę bardziej pod jezioro?
NA PEWNO NIE BIEDRONKA . BO PO CO BY SIALI TRAWKĘ A POTEM PIEKNIE GRABILI POLE. NAJLEPIEJ ZADZWONIĆ DO GMINY SZEMUD I SPYTAĆ SIĘ CO TAM MA POWSTAĆ.
Mówię że domki jednorodzinnę to domki jednorodzinnę ..........
A JA SŁYSZAŁEM ,ZE MA TAM POWSTAĆ POSTERUNEK POLICJI.
tak ja słyszałem że Koleczkowo przenoszą do Afryki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to sobie pogadalismy pozyjemy zoabczymy ploteczki zawsze maja troche prawdy ano trawe tam posiali i podobno inwestor chce udoskonalic dzialki na sprzedaz ;-) zoabczymy pozdrawiam
domki jednorodzinne beda..
Wy się w tym koleczkowie martwcie węzłem drogowym z drogą S6 a wyjazdówką która będzie tam dochodziła z Gdyni-Wiczlina:D:D:D:D:D:D:D:D:D
A co pewnie jestes z Bojana ze sie cieszysz albo z Kielna droga S6 jest co najmnniej o rok przesunieta z powodu Decyzji Srodowiskowej i braku pieniadzy GDDIA...wiec niema co panikowac (2012 najwczesniej prace sie zaczna) narazie faktycznie wariant przed jeziorem jest brany pod uwage albo moze tez byc poza jeziorami Marchowskimi....ale co bedzie to bedzie ...dogi sa potrzebne

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry