Widok

Bieganie Gedania

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się, czy można sobie pobiegać na stadionie Gedanii? Mieszkam w bliskiej okolicy i chcę zacząć się w końcu ruszać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, co do gedanii to nie wiem, ale moze pobiegamy po lasku nad topolowka? ja mieszkam na jaskowej dolinie. a ty?
chetnie pobiegam w plenerze. (ja, kobieta, 30pare lat)
Jak mieszkasz na Jaskowej to polecam w tym lasku biegać... na srebrzysko i z powrotem np ; )
i jak tam bieganko wam idzie? ;)

chętnie bym z wami pobiegał, ale jak jedna mówi że 30 ma... to ja chyba za młody ;d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakie znaczenie ma wiek w przypadku biegania?
Myślisz że jak jesteś młodszy to będziesz biegał szybciej?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mówie o tym że szybciej... chodziło mi o to że dziwnie bd mogło to wyglądac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe pytanie, dosc czesto przebiegam kolo stadionu Gedanii i nigdy sie nie zastanawialem czy tam mozna sobie wejsc i pobiegac - musze to sprawdzic ktoregos dnia :) (ale wydaje mi sie ze... nie powinno byc problemu) :) na pewno mozna sobie pobiegac na stadionie przy wydziale farmaceutycznym - Uniwersytet Medyczny na Hallera (skrzyzowanie Hallera i Mickiewicza) i na AWF'ie (jesli tylko brama jest otwarta)

ale i tak osobiscie polecam okolice plazy :P

Inne tematy z forum Sport

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Niskie libido (8 odpowiedzi)

Czy to normalne, że w wieku 35 lat mam znacznie niższe libido oraz mam problemy z potencją. Co...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry