Widok

Bieganie Gedania

Sport Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie się, czy można sobie pobiegać na stadionie Gedanii? Mieszkam w bliskiej okolicy i chcę zacząć się w końcu ruszać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, co do gedanii to nie wiem, ale moze pobiegamy po lasku nad topolowka? ja mieszkam na jaskowej dolinie. a ty?
chetnie pobiegam w plenerze. (ja, kobieta, 30pare lat)
Jak mieszkasz na Jaskowej to polecam w tym lasku biegać... na srebrzysko i z powrotem np ; )
i jak tam bieganko wam idzie? ;)

chętnie bym z wami pobiegał, ale jak jedna mówi że 30 ma... to ja chyba za młody ;d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jakie znaczenie ma wiek w przypadku biegania?
Myślisz że jak jesteś młodszy to będziesz biegał szybciej?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mówie o tym że szybciej... chodziło mi o to że dziwnie bd mogło to wyglądac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe pytanie, dosc czesto przebiegam kolo stadionu Gedanii i nigdy sie nie zastanawialem czy tam mozna sobie wejsc i pobiegac - musze to sprawdzic ktoregos dnia :) (ale wydaje mi sie ze... nie powinno byc problemu) :) na pewno mozna sobie pobiegac na stadionie przy wydziale farmaceutycznym - Uniwersytet Medyczny na Hallera (skrzyzowanie Hallera i Mickiewicza) i na AWF'ie (jesli tylko brama jest otwarta)

ale i tak osobiscie polecam okolice plazy :P

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry