Widok

Biesy

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Biesy.
Biesy
Fiodor Dostojewski
w adaptacji Alberta Camusa

Adaptacja sceniczna arcydzieła światowej literatury, w której krwisty kryminał zmieszany jest z politycznym dyskursem i szokującą erotyką. Oto wielkie namiętności, tajemnicze zbrodnie i odwieczna walka między dobrem i złem. Fascynujące kobiety i demoniczni mężczyźni jako bohaterowie aktualnej i uniwersalnej opowieści o mechanizmach ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biesy

Biesy Fiodor Dostojewski w adaptacji Alberta Camusa Adaptacja sceniczna arcydzieła światowej literatury, w której krwisty kryminał zmieszany jest z politycznym dyskursem i szokującą erotyką. Oto wielkie namiętności, tajemnicze zbrodnie i odwieczna walka między dobrem i złem. Fascynujące kobiety i demoniczni mężczyźni jako bohaterowie aktualnej i uniwersalnej opowieści o mechanizmach ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

BARDZO DOBRY SPEKTAKL POLECAM !!!!

Polecam

Świetny spektakl i gra aktorów a szczególnie p.Monika Babicka i p.Maciej Wizner.
Gorąco polecam wszystkim!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamknąć to trzeba takich debili jak ty

Nawet d*pku się nie podpisałeś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biesy

Biesy Fiodor Dostojewski w adaptacji Alberta Camusa Adaptacja sceniczna arcydzieła światowej literatury, w której krwisty kryminał zmieszany jest z politycznym dyskursem i szokującą erotyką. Oto wielkie namiętności, tajemnicze zbrodnie i odwieczna walka między dobrem i złem. Fascynujące kobiety i demoniczni mężczyźni jako bohaterowie aktualnej i uniwersalnej opowieści o mechanizmach ...
Przejdź do spektaklu.
do góry