no jest juz nawet mapka http://www.gosir.gdynia.pl/260904bike.jpg tylko tak fajnej jakosci ze nie mam pojecia gdzie to jest;] jakby ktos mogl powiedziec co to sa mniej wiecej za obiekty na mapce to bym sie troche zorientowal i z gory dzieki;)
> To jest przy stadionie Arki
Nie znam się na piłce nożnej, ale czy to nie jest BYŁY stadion Bałtyku?
Stadion Arki, to mi się zawsze kojarzył z ul. Ejsmonda.
W takim razie proponuję przesunięcie objazdu trasy na godzinę 16:00 tak aby osoby zainteresowane masą mogły spokojnie na nią zdążyć. Miejsce spotkania: skrzyżowanie ulic Małokackiej i Olimpijskiej czyli przed stadionem.
Ps. Czy ktoś może wydrukować mapkę zamieszczoną na www.gosir.gdynia.pl ?
Ja już na objeździe trasy byłem wczoraj, trasa trudna technicznie, ale ciekawa no i jest jeden albo nawet dwa podjazdy, których nie jestem wstanie podjechać a np. na „Witominie” podjeżdżam wszędzie. Dzisiaj też pewnie będę, bo pogoda ładna. Ciekawe, w którą stronę nas wystartują?
PozdROWER Michfel
Tzn. godzina 16? A ja dzisiaj jeszcze podczas powrotu do domciu złapałem kapcia/gume... jak pech to pech... a obecnie faszeruje się witaminkami C, bo coś gardło daje znać, że troszke dzisiaj zmarzło:-)
A ja liczyłem na jakąś małą rzeźnię ;-)
W takim razie proponuję objazd trasy pod kryptonimem "Totalny Light" a jakąś rzeźnię w ramach treningu przed Bażantarnią można sobie w tygodniu urządzić :-)