Widok
Biletomaty ZTM nie działają
Co się dzieje w tym mieście (Gdańsku) że biletomaty ZTM nie działają. Wypluwa monety, banknotów nie obsługuje a kartą odrzuca transakcję... np. biletomat na Czerwonym Dworze w kier. Centrum oraz przy Dworcu Głównym PKP i na przystanku Akademia Muzyczna w kier. Dworca Głównego. Co w razie kontroli? Potwierdzenia z transakcji odrzuconych mam.
więcej
więcej
Biletomaty
Rano w automacie przy Zaspa SKM dwukrotnie transakcja anulowana ,podobnie na Migowie, czyli awaria jak nic ( uprzedzam niektórych komentujących : kasa na koncie jest , karta jeszcze ważna ) Z kolei przy zakupie biletu za gotówkę dostałam resztę z 10 zł, a wrzuciłam banknot 20-stozłotowy, mam nadzieję ,że uwzględnią reklamację ( jak coś nie zbiednieję ,ale nie o to chodzi )
A zawsze muszę z domu ? Nie wiem czy się orientujesz , ale doładowując w domu nie od razu wyskakuje na nim informacja o przedłużeniu ważności , jeśli się nie mylę , to pojawia się w przeciągu dwóch dni roboczych . Skoro mam możliwość poza domem doładować , to dlaczego nie . Niestety ciężko przewidzieć ,że jednego dnia tyle maszyn będzie miało problem .
Nie powiedziałam ,że nie chcę w domu , a jedynie ,że nie zawsze muszę :) Trudność stworzyły dziś maszyny , które znajdują się poza moim domem , więc jak łatwo zauważyć nie mam nic przeciwko doładowaniu w terenie . Bo gdzieś przecież trzeba :D Mi również bardzo miło ,że mam męża , który bez problemu potrafi zrozumieć sytuację , jak dziś miała miejsce ... A mną się już nie przejmuj , nie prosiłam aż o taką troskę :D Pozdrawiam i spokojnej nocy życzę