Widok

Bio Piekarnia Ziarno

Czy ktoś tam aplikował? co jakis czas pojawia sie ogłoszenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszają ludzi na trzy godziny próbne, dzięki temu mają pracowników za darmo a później nie oddzwaniają i co tydzień pojawia się "nowe" ogłoszenie o pracę. Śmierdzi mi to oszustwem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
rotacja ciągła ;/
Znowu ktos zrezygnował...ciekawe co tam jest nie tak??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w tym miesiącu zadzwoniłam w spr pracy tam, pani mnie zaprosiła na rozmowę do Bio Piekarni naprzeciw dworca skm w Gdyni Gł. Wzięła cv ode mnie i powiedziała, że jak do piątku (a była środa) nie zadzwoni do mnie, tzn. że przyjęła panią , która teraz jest za ladą na 3 godz. próbnych.
Rzeczywiście była pani, nawet na kasie nie umiała, obok niej stał pan sprzedawca, cały na biało ubrany + czapka/czepek - wyglądał mi na piekarza/cukiernika - i ją uczył na kasie, i na terminalu - akurat klienci byli - ona ich obsługiwała.
Pani , która ze mną rozmawiała powiedziała mi, ze praca jest w sklepie w górnej części na ul. Świętojańskiej - trzeba być na 6:00 rano , a sklep od 7:00 do 19:00, a o 20:00 wychodzimy. Dwa dni pracy, dwa dni wolne. Ja umiem na kasie, mam bardzo dobry kontakt z klientem, umiem zareklamować towar, nie palę, jestem z Rumi - doskonały mam dojazd, a tamta pani za ladą , którą uczył pan na kasie, to ani me ani be.
Nie zadzwoniono do mnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracowałam tam dość długo, taka sytuacja to norma, robią takie castingi, jakby nie wiadomo, co to za praca była... A to tylko sprzedaż pieczywa i ciastek... Nie polecam pracy tam!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale czmu nie polecasz? co tam jest nie tak? szefowa ok? przechodzilam dzisiaj we Wrzeszczu i wydaje mi sie calkiem przyjemna praca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szefowa jak szefowa- wiadomo, że szefów za bardzo się nie lubi. Praca ponad normę godzin( nie wszyscy dają radę pracować 13 lub 14 godzin na dzień i to samemu)...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiu twierdzisz, że dojazd z Rumii do Gdyni Gł. PKP jest dobry ? I to rano ?? Dobre sobie, przecież na większosci kursów obowiązuje przesiadka w Gdyni Cisowej, która żżera Tobie czas. A ta pani co się uczyła znajomosci kasy fiskalnej to pewnie koleżanka szefowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolejne ogłoszenie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracuje w tej piekarni i jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To znaczy jak? Jakie zarobki, jakie warunki, jak z rotacją, premiami, itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co chwila się zmieniają tam ludzie . nie ma stałych osob pracują chwile i juz kolejna dziewczyna. z Tego co zauważyłem tylko nieliczni są tam naprawdę długo a tak co chwila się zmieniają .Dla mnie ta firma to jakis BLEF. nie polecam klienci sie nawet skarza ze co chwila nowi ludzi;/
Zarobki na kuchni zależą od tego ile zrobisz, zapieprz niezły, najlepiej zostawać 9-10 godzin żeby się wyrobić. Menadżerka to jakaś kpina, wydziera się i ciągle jest problem bo czegoś brakuje. Na umowę czeka się półtorej miesiąca i ciężko się doprosić. Ciągle jest ktoś na chwilę, najwyżej na trzy dni. Jeśli ktoś ma stalowe nerwy to polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (50 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry