Widok

Bioway wg mnie nie jest BIO

Po pierwsze wg mnie BIOway wcale nie jest BIO.

Naleśnik ze szpinakiem - super, chrupki, delikatny, farsz równiez idealny. Sałatki OK, pomidory które były dodane do naleśnika ok - jednak kuchnia BIO jest delikatna a czułam zbyt dużą ilość pieprzu w nich.

Naleśnik z twarogiem powinien być na kozim serze albo owczym a nei na krowim ;) nabiał przeciez wcale nie jest BIO, wręcz produkty z mleka krowiego bardzo niewskazane. W dodatku twaróg zdecydowanie za słodki - mam nadzieje ze nie był z cukrem białym?? ;/ Do tego jogurt słodki - również z cukrem? po co? wiśnie w żelu również slodkie jak diabli...czy tak ciezko dodac chociażby wiśnie mrozone ugotowane bez dodatku cukru?

Koktajl dobry - niewiem czy na mleku czy maślance - jednak również za słodki

Zupa serowa z serkami topionymi - przeciez wiadomo że serki topione są strasznie niezdrowe...

Brak produktów BIO typu dania z soczewicy, fasoli, kiełków,alg, brak zup - kremów warzywnych, brak zdrowych herbat czy kawy figowej lub z cykorii...uważam że ten bar w dzisiejszych czasach moglby powalać inne jednak wg mnie jest to póki co pseudo BIO bar...jednak pare zmian moglby go uczynić prawdziwym BIOwayem.
Moja ocena
BIOWAY kategoria: Bary
obsługa: 6

menu: 4

jakość potraw: 4

wygląd i czystość: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za te sugestie. Na pewno weźmiemy je pod uwagę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry