Widok

Bistro?

Witam, zamierzam otworzyć swoj mały biznes na terenie Banina z jedzonkiem. Jestem pasjonatka gotowania, a niestety z powodu diety związanej z hashimoto jest niewiele miejsc w których bez obaw o składniki dań mogę zjeść posiłek ;)) dlatego większość przygotowuje sama w domu. Wychodząc na przeciw osobom takim jak ja, borykającym się z rożnego rodzaju dolegliwościami planuje otworzyć lokal serwujący jedzenie w oparciu o produkty pełnoziarniste, kasze, ryby itp. Proste i szybkie, na bazie dużej ilości warzyw. Czy taki lokal ma szanse powodzenia w tym rejonie? ;))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Już CI napisali czego nie ma. Nie dość, że sypialnia... To jeszcze jadalnia Trójmiasta. Nie masz innego pomysłu. Załóż firmę sprzątająca ulice,rowy, chodniki... Jeśli są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Gluten sruten- biegać i ćwiczyc trzeba.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie ma szans
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Myśle że szanse są duże jeżeli uda sie przenieść Pani wiedzę na warunki lokalu gastronomicznego który musi zarabiać. Zdrowe odżywianie ma dzisiaj duże wziecie niestety w wiekszosci przypadków ekonomia wygrywa z jakością jedzenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Plus opcja wege poproszę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomysł fajny, pytanie czy do zrealizowania przy cenach najmu lokali w Baninie? Inne lokale też się początkowo starały, a teraz serwują zupy "na gwoździu".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otwórz Starbucksa na Rolniczej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry