Widok

Bitwa Kabaretowa Kabaretu Młodych Panów vs. Kabaret Skeczów Męczących

Opinie do imprezy: Bitwa Kabaretowa Kabaretu Młodych Panów vs. Kabaret Skeczów Męczących , 9 maja 2009 godz. 17:00 i 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!

Nareszcie w Gdańsku! Widziałam ich na dwójce - boki zrywać. Napewno się wybiorę. Kto jeszcze ich nie widział gorąco polecem.

W końcu

super ze beda w Gdańsku polecam serdecznie naprawde mozna sie usmiac

Bilety

Z ceną organizatorzy przegięli. 60 zł za miejsce siedzące w 2 rzędzie? W Świdnicy ten sam pojedynek kosztował 25 zł. :/

Zgadzam sie że to za duża cena za bilet na tak mało wypromowane kabarety.Bilety powinny byc do 30 zł tak jak to miała miejsce w innych częściach naszego kraju.

Bilety

Z ceną organizatorzy przegięli. 60 zł za miejsce siedzące w 2 rzędzie? W Świdnicy ten sam pojedynek kosztował 25 zł. :/

bilety

za dwa kabarety i dwu i pół godzinny program żeby cena byłaby, aż tak wysoka Świdnica to nie Gdańsk, a cena na pojedynczy kabaret jest zazwyczaj koło 40 zł więc bez przesady :-)

fantastyczna impreza

Ja uważam, że to jest na maxa tanio za dwa kaberety i taki ubaw. Ostatnio Skecze Męczące wygrały z Łowcami. B w bitwie kabaretowej w TVP2. Sa czadowi!!! Uważam, ze jest to najlepszy kabaret i cieszę sie, że bedą już za miejsiąc w Gdańsku. Tym, którzy sie wybierają radzę szybko kupić bilet bo jak ja kupowałam to panie mówiły że już sporo miejsc jest sprzedanych. Do zobaczenia.

kompletna durnota

oglądałem ich w telewizji ,przecież tego nie można oglądać,durne dowcipy,kompletne bzdury - z czego się ludzie śmiejecie?

kabareciarz

I co poradzisz, dzisiaj ludzie mają wyjątkowo mało wyszukane poczucie humoru. Ja też nie rozumiem jak można się śmiać z tej żenady jaką prezentują powyzsze "kabarety", czy im podobne (np. Formacja Szatlet, Halama, czy nawet nasze rodzime Limo) ale to teraz norma: ludzie się z tego śmieją. A gdy za szczyt humoru uchodzi zdanie: "powinniśmy grać w sukienkach, bo i tak nas wszyscy rżnęli", to nalezy tylko zgasić światło i wychodzić. Szczęście: nie muszę tego oglądać, nieszczęście: tego typu szajs wypiera ze sceny dobre kabarety...

ok, więc podaj jeszcze przykłady tych "dobrych" kabaretów

Kabaret Potem-niestety już nieistniejący, Kabaret Hrabi, Kabaret Moralnego Niepokoju-kolejność nieprzypadkowa, a potem długo długo nic...

A gdzie kaczka?

Kaczka Pchnięta Nożem znaczy się, nie występy prezydenta. No i jeszcze czasem Jurki.

Obydwa świetne

Widziałam jeden i drugi kabaret i na obydwóch ubawiłam się do łez...

U2 - sprzedam bilety - miejsca siedzące

Sektor 10G, rząd 5. 2 miejsa obok siebie.
Więcej info: polit5@interia.pl

KABARET

Po co płacić jak można lepszy kabaret zobaczyć w Polskim SEJMIE.

Pozdrowienia dla Milki :)

....:)

Dobre sobie

https://emoitkonki.pl

Inne tematy z forum Rozrywka

Tribute to Hans Zimmer, Ennio Morricone, John Williams (3 odpowiedzi)

"Spektakularne wydarzenie łączące muzykę najsłynniejszych kompozytorów globu. Znakomici artyści,...

Wilczyca z autorską narracją Doroty Masłowskiej (4 odpowiedzi)

Dla niektórych Wilczyca to nielogiczny guilty pleasure, dla innych piękna pocztówka z polskiego...

Fuck Off Festival - Łydka Grubasa, Lej Mi Pół, Transgresja (5 odpowiedzi)

Zapraszamy na niezapomniane koncertowe przeżycia z trzema wyjątkowymi zespołami: Łydka Grubasa,...

do góry