Widok

Biurko Drewniane

Biurko Drewniane
Witam

Oddam biurko drewniane, biurko jak widać nosi slady używania, ale jakby przeczyscic blat i go okleić to moze jeszcze komuś długo posłużyć. Mi szkoda tak wyrzucać go na śmietnik, ale jak sie nikt chetny nie znajdzie to tak tez uczynie.
Biurko jest na 4 pietrze, jak coś to moge pomóc je znieść osobie zainteresowanej.

Pozdrawiam

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

biurko

A komentarze wreszcie sie pojawily. Moze ludzie beda wiecej uwazac co proponuja. Nawet najbiedniejszy czlowiek zasluguje na szacunek i smieci mu sie nie proponuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

biurko

Ja oddaje ludziom rzeczy w b.dobrym stanie. Nigdy bym zreszta do takiego stanu rzeczy nie doprowadzila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

biurko

Przeciez to sie nie nadaje do normalnego mieszkania. Jak moga ludzie takie cos proponowac. Wstryd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

;/

To ja w piwnicy mam lepsze .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie wiem po co zrobili w tym dziale komentarze..myślę,że na jakąś działeczkę czy komuś,choćby do jakiegoś warsztatu się przyda..czasami ludzie potrzebują takich 'śmieci' jak to nazywacie,wiec jeśli nie jesteście w stanie sami zaproponować czegoś LEPSZEGO i to za darmo to się nie wymądrzajcie..nie podoba się,nie potrzebne Wam to,to ok,nikt nie zmusza byście to brali,ale jeśli się nie mylę nie żyjemy w państwie,w którym się przelewa i niektórzy są po prostu wdzięczni za choćby coś takiego..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

a dlaczego sie do domu nie nadaje ? przeszlifowac blat i drzwi, pomalować i jest jak nowe.... i przede wszystkim z drewna a nie sklejki czy innego syfu.
Nie rozumiem takich komentarzy jak te powyżej, nie jest zainteresowany, nie potrafi sie nawet podpisac z imienia, tylko krytykować lubi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

czyścimy piwnice

zróbmy taki dział czyścimy piwnice kto przyjmie śmieci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jedynie do piwnicy!!!!!!!

do domu się nie nadaje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry