Widok

Biurko Drewniane

Biurko Drewniane
Witam

Oddam biurko drewniane, biurko jak widać nosi slady używania, ale jakby przeczyscic blat i go okleić to moze jeszcze komuś długo posłużyć. Mi szkoda tak wyrzucać go na śmietnik, ale jak sie nikt chetny nie znajdzie to tak tez uczynie.
Biurko jest na 4 pietrze, jak coś to moge pomóc je znieść osobie zainteresowanej.

Pozdrawiam

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba bylo chociaz z kurzu oczyscic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

wstyd

az wstyd takie cos wogule oglaszac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

:)

Ci co komentują chyba nie wiedzą ze w XXI wieku niektórzy ludzie to marzą zeby chociaz takie biurko miec ;) macie w piwnicach lepsze? to sami je oddajcie potrzebującym a nie jeszcze wytykacie innym ;) Biurko niczego sobie wyczyścic tylko i moze posluzyc jeszcz epare dobrych lat :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

aż wstyd pisać w ogóle przez "u" i łącznie ! ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co toooooo?

Boże toż to jakaś pomyłka ...chyba ze na opał ???Fu brudne takie nawet kurzu do zdjęcia nie starł ktoś fuuuuuu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale wstyd haa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy tak trudno docenic czyjś dobry gest??!!Moze nie jest to rewelacja ale sa osoby naprawdę potrzebujące które wzielyby te biurko z pocałowaniem w reke.Komentarze typu ale syf albo ale wstyd sa tu naprawdę zbędne.Zastanówcie się czy was kiedyś los nie zmusi do brania rzeczy nawet w gorszym stanie niz to biurko bo nie będzie was po prostu stac a zycie to nie bajka w nim wszystko się moze zdarzyć!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komentarze

Jeśli komuś coś się nie podoba to niech nie komentuje tylko przegląda inne strony internetowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

A ja lubię odnawiać stare zniszczone rzeczy. Nie widzę żadnego problemu, chętnie to biurko przyjmę i nie dlatego, że mnie nie stać na nowe, bo stać, ale jak poczytałam jeszcze te komentarze...to tymbardziej chcę je mieć! Zaraz dzwonię celem umówienia się na odbiór :) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry