Widok

Biuro podróży GRO-TOUR

Hej,
Postanowiłam się z Wani podzielić, ponieważ od dłuższego czasu korzystam z usług biura podróży GRO-TOUR i muszę przyznać, że nie tylko kolonie i obozy mają świetne (piszę dlatego,że najpierw moje dziecko jeździło na kolnie do Grabowa, teraz jest już jako starsze uczestniczy w obozach młodzieżowych), wracając do sedna, właśnie wróciłam z upragnionego urlopu i wycieczka, która została mi zaproponowana, hotel, miejsce w 100% odpowiadały moim wymogom. Kobietki tam pracujące idealnie wszystko doradziły i pomogły w wyborze. Takiego biura, to szukać ze świecą w ręku. Teraz zbliża się okres zimowy, dlatego już zarezerwowałam dla swojej rodziny i znajomych apartamenty we Francji - Val Thorens, zatem zapowiadają się wspaniałe ferie zimowe. Z czystym sumieniem mogę polecić to gdańskie biuro :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

A ja nie zgadzam sięz opinią - 36 dzieci wraz kadrą trenerską z MDK w Gdyni miało 29.06 wylecieć do Grecji na festiwal gimnastyczny. Ofertę na zorganizowanie wyjazdu przedstawiło BTU GRO TOUR . Na konto firmy wpłynęło ponad 80tys zł. Wycieczka została odwołana kilka godzin przed planowaną zbiórką!!! Właścicielka tłumaczyła się, że nawaliła. W dniu 6.07.17 Dyrektor MDK wdraża procedurę upadłości biura w Urzędzie Marszałkowskim, aby odzyskać pieniądze od Ubezpieczyciela.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry