I hesitated for a long time before making the call because the whole situation was just overwhelmingly stressful. I was looking for someone discreet in the Tricity area and found this office. This private detective is an absolute professional. They handled my divorce case quickly the surveillance was mostly done in Gdansk and Sopot, and I was kept in the loop the entire time. The evidence I received (the final report and photos) was bulletproof in court. No messing around, just hard facts. If you need a detective agency in Pomerania that actually knows how to get the job done and secure real evidence, this is the place. Great work.

Długo zwlekałem z decyzją, żeby w ogóle zadzwonić, bo sprawa spędzała mi sen z powiek i kosztowała mnóstwo nerwów. Szukałem kogoś dyskretnego na terenie Trójmiasta i trafiłem na to biuro. Ten prywatny detektyw to absolutny profesjonalista. Bardzo szybko ogarnęli temat mojego rozwodu obserwacja była prowadzona głównie w Gdańsku i Sopocie, a ja cały czas byłem na bieżąco informowany, co się dzieje. Materiał, który dostałem na koniec (raport i zdjęcia), był po prostu nie do podważenia w sądzie. Bez owijania w bawełnę, same twarde fakty.