Widok

Black & Dance Party

Black & Dance Party Temat dostępny też na forum:
Dj Noz zaprasza na środowe wieczory przy muzyce Hip Hop, R&B, Soul, Funky, Dancehall.Zawsze gramy to co dopiero teraz staje się w Polsce i Europie bardzo modne. Zapraszamy wszystkich do kołysania się na parkiecie.Najlepsza środowa impreza w Trójmieście
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ponownie

APEL! zróbcie wiecej miejsca w klubie jak sie da i środowe imprezy dajcie na piątek albo sobote.Zobaczycie wszyscy z Parla pojda do was i z kwadratoiwej też Wszyscy którzy wiedza o co chodzi. Zbijecie fortunę. Na takiej muzie!!!

The best

Moim zdaniem wszyscy dj-e w Trojmieście powinni uczyć się od Dj-a z Pięknych...!!!!!
Wymiata. Wszystkie kawałki jakie zawsze marzyłam żeby były w klubie tam właśnie można spotkać! On zna sie na hip-hopie nie ma żadnych fat-mixów summer 2004 Ku.. jego mać!, z kompa jak to zapodaje wieśniak Slam albo Cent! dwa wsiuny które powinny iść do szkoły gdzie uczą co to jest hip-hop.Tyle powiem sory że tak wyjechałam z grubej rury ale wku... mnie to że nie mogę często chodzić do Pięknych, jako że w środę jest najlepsza impreza bo czwartek nie jest niestety dla mnie dniem wolnym:( Dj NOZ powinien grać w Parlamencie w piatki i w kwadracie w soboty a tamci powinni iść pobiegać po plaży np. Muza w Srodę z pięknych to jest to co pozwala zapomnieć się w tańcu ktoś przynajmniej jeszcze pamieta co to było Ol`Dirty, Wu tang itp. Dajcie Noza do innych klubów niech chłopak wymiata bo tańcząc do jego grania czuję że żyje

ŚroDy w PiĘknyCh ;)

oLDsChOOLowa imprEssSSsska... D'J wyczuwa ten kLiMaCiq co 3ba ;)))) bardzoooooooooooooo mi sie podoba :D :D nic dodac nic ujac ;>>>

ELoelo ziomki:))

PMiB najlepsza bibka hip hopowa w 3miescie pozdro dla Dj.NOZA ktory rozkreca ta impre do bialego oraz dla wszystkich ktorzy chca to kumac :PP dla wszytskich bausujacych pozdro

środa w pieknych

byłam w pięknych w środe i musze powiedzieć że nie było najgorzej.na poczatku było mało ludzi ale sie pozniej impreza rozkrecila.

biba

wpozo powinna byc mniejsza selekcja. o ogulem jest dobze

Inne tematy z forum Rozrywka

Pomorska Miss Scania (4 odpowiedzi)

Gdy liczy się dyspozycyjność, nie ma miejsca na półśrodki - dlatego tym razem punkt ciężkości...

Ultrace Poland (7 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

Rockowizna Festiwal Gdańsk (6 odpowiedzi)

Kup 2-dniowy karnet na ROCKOWIZNA FESTIWAL 2026 w Gdańsku i przeżyj piątą edycję wyjątkowego...

do góry