Widok

Błąd w oc

Pomocy już nie wiem co robić kupiłam auto w zeszłym roku sprawdziłam Vin samochodu i karty pojazdu polisy nie poszłam do agenta ubezpieczeniowego wszystkim dokumentami ta nie wyłapała błędnej polisy i przypisała ja na moje auto już przerejestrowanie pooplaceniu 2 raty dostałem zwrot pieniędzy i wtedy okazało się że nie mam od 2 tygodni OC agentka Warty umyła rączki i teraz ma do zapłaty 5600 fundusz gwarancyjny nawet nie próbuje cokolwiek zrozumieć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze raz po Polsku,bo jak piszesz tak chaotycznie raz jako kobieta potem facet bez składni to nic dziwnego że teraz będziesz płacić za własne gapiostwo a wystarczyło po kupnie wypowiedzieć stara umowę i zawrzeć sobie nową tak żeby była ciągłość w spokoju domowego zacisza a nie wierzyć ślepo jakimś agentom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (16 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

Lakiery samochodowe, GDZIE? (10 odpowiedzi)

WITAM!!! wiecie może czy jest w gdańsku sklep lakierniczy by kupić lakier w sprayu odpowiadający...

Jaki serwis Kia polecacie (7 odpowiedzi)

Hej. Mam problemy z silnikiem w mojej Kijance. Chciałem prosić o poradę, gdzie w Trójmieście...

do góry