Widok

Błaszak na księżycowej

Czy sklep wynosił meble czy je wnosił ? Zastanawiam się czy może jednak coś się otworzy , bo blaszak na lipowej to pełna lipa od roku ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Blaszak .. słownik podmieniła ..
I wiem ze nie sklep wnosił i wynosił tylko ludzie .. także z gory dziękuje za poprawienie pisowni itd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.... może widział Błaszczaka na księżycowej...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co miało być na lipowej i dlaczego ciągle stoi pusty ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Huuuhahaa karamba
Sklep wynosił meble aby mógł wnieść meble,ano otworzy się coś,a będzie to miejsce magiczne i będą się tam dziać Cuda nad cudami. Jak wejdziesz do środka to wyjdziesz trochę inny i już życie będzie weselsze lub smutniejsze -wybor należy do Was.
Huuuhahaa karamba

Pozdrawiam tajemniczy Zdzisek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tam będą cuda z kija czyli pub
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może cuda na kiju ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

otwierają tam pub https://www.facebook.com/cudazkija/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otwierajatam pub w Andrzejki aczkolwiek nie wiem czy to do konca trafna lokalizacja, zważając, że na około są domy jednorodzinne... Szczególnie,ze na fb zapowiadają otwarcie do ostatniego Klienta.

To będzie typowy sztachet bar . Ale klienci owego pub będę slalomem wracać po księżycowej wiec może zaczną ludzie wolniej jeździć . Jest plus . Ja trzymam kciuki za nowy biznes a czy wypali czy tez nie życie pokarze .

Nie bój nic ,nie bój nic jeden z drugim,jak klienci będą się niestosownie zachowywać,to samozwańczy wykidajło w mojej osobie będzie wymierzał kulturalną reprymendę . Nie będzie ,to karczycho ani z liścia tylko będzie, to chuchnięcie czosnkowym oddechem w twarz ! Wtedy taki klient będzie musiał przeprosić i obiecać poprawę oraz wyrazić skruche :) :) :)

Pozdrawiam kulturalny Zdzisek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdzisiu zmień wioskę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdecydowanie daleko nam do sztachet baru :)
Zapraszamy na naszego facebooka tak można dowiedzieć się wszystkiego o przedsięwzięciu. Www.facebook.com/cudazkija

Nasza oferta to przede wszystkim multitap czyli nalewaki z piwem rzemieślniczym.
Planujemy otwarcie w Andrzejki , 30 listopada.

Co nas wyroznia?
Muzyka na żywo, jakościowe piwo, transmisje sportowe na żywo oraz inne atrakcje.

Zapraszamy :)

Spoko, zajrzę. natomiast tylko zwracam uwagę , że lokalizacja jest chyba nie do konca przemyślana bo to środek osiedla ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wrecz odwrotnie:) miejsce idealne bo pośrodku klientów. Blisko ma wspolna, osiedla familijne i rodzinne oraz wszystkie okoliczne domy jednorodzinne.
Dalsza lokalizacja wymusza dojazd autem, zwłaszcza zimą.
Główna zaleta jest to, że jest blisko, jest lokalnie.
Dodatkowo, nie ma w Baninie lokali użytkowych. Nie ma też w planach, pytalem developerów (wyłączając skwer Banino).
Warto zaznaczyć, to pub, nie dyskoteka.

a gdzie ma być, w środku niczego na Lotniczej ? :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawia mnie tylko czy zmiescicie bar ,nalewaki ,stoliki oraz muzykę na żywo w tych dwóch kontenerach ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lokal jest większy, niż wygląda z zewnątrz:)
Kontenerów jest 5:)
Miejsc siedzących, będzie okolo 40 w standardowym codziennym ustawieniu (łoże + stoliki + puffy + hokery).
Sam lokal ma 3m wysokosci co wpływa na poczucie przestrzeni :)
Jeżeli lokal okaże się za maly na potrzeby Banina, mamy przygotowany plan rozwoju... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzymam za was kciuki!:) akurat z tamtego miejsca jest suuuper łądny kawałek do osiedli szeregowców - a zimą to już wogóle będzie jazda. I akurat wiem co mówię bo nie raz chodziłam:) więc jeśli liczycie, że ktoś zimą będzie szedł ten kawal w sniegu i po kilku piwach to moje gratulacje;)
Proszę nie odebrać mojego postu jako atak ani nic z tych rzeczy - ciesze sie, że Banino się rozwija bo brakowało tu czegoś takiego (mimo że 20 lat temu był tu taki a la pub - w budynku GSu od striny gdzie było przez wiele lat przedszkole, ale chyba ze wzgledu na protesty mieszkańców zostało to zlikwidowane) - po prostu osobiscie uważam, że lokalizacja średnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

będzie się rozrastał równie szybko jak banino ? :) tylko nie zapomnijcie o drogach, bo was piwo zaleje ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry