Widok

Błaszak na księżycowej

Czy sklep wynosił meble czy je wnosił ? Zastanawiam się czy może jednak coś się otworzy , bo blaszak na lipowej to pełna lipa od roku ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie kit:) najszczersza, najprawdziwsza prawda:)

Bez automatów nie ma zabawy #HAZARDBANINO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Hehehe bedzie beka jak to kit
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wynajmuję lokal w Baninie i gwarantuję wam ,że często ten sam metraż w Gdańsku można wynająć taniej albo w podobnej cenie. Niestety okolice Gdańska już nie są tańsze z tego też powodu właściciele nie obniżają cen.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy. Jest parę metrów, zależy które osiedle:) zasadniczo do 15 min pieszo max.
Rozważany usługę odwożenia do domu naszych klientów jako alternatywa do orzeźwiającego spaceru:) choć niektórzy spacer mogą preferować:)

Niestety nie sa znaczaco niższe. A niestety ilość klientów juz znaczącą niższa jest na pewno.
Dodatkowo, piwo rzemieślnicze jest po prostu drogie w zakupie. Działając pro Bono, padniemy szybciutko :)
Nie wspomnę o takich przyjemnościach jak koncesje, opłaty za muzykę (zaiks, zpavz etc) , licencja na pokazywanie publicznie wydarzeń sportowych (tylko to, to prawie 700zl :) też było mi trudno uwierzyć :)).
A ile trzeba sprzedać żeby wyrobić taki zysk odliczając podatki? Ze 3 beczki :)

Ucinając, każdy znajdzie cos dla siebie w odpowiednim zakresie cenowym:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli ceny jak w mieście. Trochę dziwne, bo cena ziemi, najmu itp jest inna niż w centrum Trójmiasta. No ale i tak przyjdę :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem kim jest rudy:)
Biedronka nie sprzedaje piwa tylko napoje piwopodobne (zreszta tak jak inne sklepy):)

O miejscu spożycia i towarze spożywanym zdecyduje pan sam:) Zapraszamy jeżeli będzie pan miał ochotę na prawdziwe, zimne piwo. Ważone a nie produkowane:) i wśród ludzi dla odmiany, a nie samotnie w lesie:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

W dużej mierze zależy od gatunku piwa i browaru. Oferta będzie rotować i asortyment będzie się zmieniał.
Można założyć piwo 8-15 zl.
Shoty 6-8 zł.
Oczywiście zdarza się droższe wyjątki.

Menu opublikujemy na facebooku juz niedlugo (gastronomia, lody, etc).

Pozdrawiamy Cuda z kija
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rudy to ty? Jak te twoje cuda z kija beda wygladac tak jak ANTY sklep spozywczy co prowadziliscie to wole kupic piwo w Biedronce i wypic w lesie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szukam cen i nie widzę na stronie. Możecie napisać, żeby nie było niespodzianki po przyjściu?

będzie się rozrastał równie szybko jak banino ? :) tylko nie zapomnijcie o drogach, bo was piwo zaleje ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzymam za was kciuki!:) akurat z tamtego miejsca jest suuuper łądny kawałek do osiedli szeregowców - a zimą to już wogóle będzie jazda. I akurat wiem co mówię bo nie raz chodziłam:) więc jeśli liczycie, że ktoś zimą będzie szedł ten kawal w sniegu i po kilku piwach to moje gratulacje;)
Proszę nie odebrać mojego postu jako atak ani nic z tych rzeczy - ciesze sie, że Banino się rozwija bo brakowało tu czegoś takiego (mimo że 20 lat temu był tu taki a la pub - w budynku GSu od striny gdzie było przez wiele lat przedszkole, ale chyba ze wzgledu na protesty mieszkańców zostało to zlikwidowane) - po prostu osobiscie uważam, że lokalizacja średnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lokal jest większy, niż wygląda z zewnątrz:)
Kontenerów jest 5:)
Miejsc siedzących, będzie okolo 40 w standardowym codziennym ustawieniu (łoże + stoliki + puffy + hokery).
Sam lokal ma 3m wysokosci co wpływa na poczucie przestrzeni :)
Jeżeli lokal okaże się za maly na potrzeby Banina, mamy przygotowany plan rozwoju... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawia mnie tylko czy zmiescicie bar ,nalewaki ,stoliki oraz muzykę na żywo w tych dwóch kontenerach ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie ma być, w środku niczego na Lotniczej ? :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrecz odwrotnie:) miejsce idealne bo pośrodku klientów. Blisko ma wspolna, osiedla familijne i rodzinne oraz wszystkie okoliczne domy jednorodzinne.
Dalsza lokalizacja wymusza dojazd autem, zwłaszcza zimą.
Główna zaleta jest to, że jest blisko, jest lokalnie.
Dodatkowo, nie ma w Baninie lokali użytkowych. Nie ma też w planach, pytalem developerów (wyłączając skwer Banino).
Warto zaznaczyć, to pub, nie dyskoteka.

Spoko, zajrzę. natomiast tylko zwracam uwagę , że lokalizacja jest chyba nie do konca przemyślana bo to środek osiedla ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdecydowanie daleko nam do sztachet baru :)
Zapraszamy na naszego facebooka tak można dowiedzieć się wszystkiego o przedsięwzięciu. Www.facebook.com/cudazkija

Nasza oferta to przede wszystkim multitap czyli nalewaki z piwem rzemieślniczym.
Planujemy otwarcie w Andrzejki , 30 listopada.

Co nas wyroznia?
Muzyka na żywo, jakościowe piwo, transmisje sportowe na żywo oraz inne atrakcje.

Zapraszamy :)

Zdzisiu zmień wioskę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry