Widok

Błędne wskazania licznika

Licznik bezprzewodowy "Mactronik" wskazuje zbyt dużą prędkość lub wcale nie pokazuje
Nie reaguje na obrót kołem po dłuższej bezczynności, dopiero po włączeniu licznika przyciskiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jeszcze drobiazgi. Moje liczniki ruszają dopiero jak je odepnę od roweru i schowam do szafy! Ale mam na nie sposób, wyjmuję im baterię
Czy licznik koduje sygnał?
Jesli nie, to telefony komórkowe, mocne lampy led z pewnymi typami driverów, pulsometr itp itd mogą zakłocac jego pracę.
To po co taki licznik bezprzewodowy, czy którykolwiek działa poprawnie?
Co z tym można zrobić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
taki licznik pokarze temperaturę powietrza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie że działa, tylko trzeba kupić porządny.
Porządny? Czyli np. Jaki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kabel a nie bezprzewodowy
dobrej firmy, np. Sigma
moja podstawka do bc16.12 czasem nie kontaktuje, a to na prędkości, a to na kadencji. Wtedy dobie myślę, że trzeba było kupić bezprzewodowy. Ale dobry to na ANT+, a to z kolei drogo. No i te bateryjki co roku...
ludzie, nauczcie się, że wszelkie mactronicki, kellysy i inne crivity to badziewie na krótki okres czasu. Sigmę kupcie, choćby najprostszą a zapomnicie o problemach. Przewody bardzo trwałe, liczniki dobrze wykonane i NIEZAWODNE czego o każdym jednym mniej popularnym producencie napisać się nie da.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry