Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
marcel - opinia wątek zamknięty Nie polecam, brak profesjonalizmu, skóra przeorana, tatuują krzywo.w studio...
~marcel
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2013

Pan Adam - najlepszy tatuator! wątek zamknięty Dziękuję panu Adamowi za przepiękny kolczyk w nosku! Majstersztyk! Przekłucie...
~Monika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lipca 2013

JEDNYM SŁOWEM "ARCYDZIEŁO" wątek zamknięty PODZIĘKOWANIA ZA 3 GODZINY SIEDZENIA NA FOTELU I EFEKT KOŃCOWY.RODZINA...
~ANTI
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 grudnia 2009

miło i przyjemnie wątek zamknięty Serdecznie wszystkim poleca korzystałem zarówno z usłógi kolczykowania i...
~aza
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 1 czerwca 2009

profesjonalnie wątek zamknięty wykonałam dwa małe tatuaże i jestem jak najbardziej zadowolona. nie mam...
~makkaresh
-

dodano: 28 marca 2009

Rewelacja !!! wątek zamknięty W tym roku zrobiłam już dwa tatuaże w tym studio, jestem bardzo zadowolona....
~silverka79
-

dodano: 10 marca 2009

Rafik - opinia wątek zamknięty profesjonalne, szybko, obsługa spoko polecam! i pozdrawiam
~Rafik
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 maja 2008

Polecam! wątek zamknięty W tym studiu zrobilam sobie juz 2 tatuaze z ktorych jestem w 200 %...
~Natalka
-

dodano: 8 marca 2008

:) wątek zamknięty ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo...
~korcik
-

dodano: 14 września 2007

super salon wątek zamknięty Zrobiłam sobie w tym salonie kolczyk w pępku oraz intymny, jak również jeden...
~Anusia
-

dodano: 2 sierpnia 2007

pełen profesionalizm wątek zamknięty miła i profesjonalna obsługa najtańsze kolczykowanie w trójmieście. Naprawdę...
~zadowolony klijęt
-

dodano: 26 lipca 2007

SUPER WYPAS wątek zamknięty Bardzo miły klimat, Wojtek w dziarach jest rewelacyjny. Bardzo kontaktowy...
~Ola
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 29 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry