Widok

Błyszczeć!

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Błyszczeć!.
Teatr Alpaka zaprasza na swoją najnowszą sztukę pt. "Błyszczeć!". O czym jest spektakl "Błyszczeć!"? Zadaliśmy sobie garść pytań o sławę, popularność, bycie gwiazdą oraz o drogi prowadzące do tego celu. I odpowiedzieliśmy na nie w alpaczym stylu - przedstawieniem łączącym komediową lekkość z mądrą refleksją. Zmiksowaliśmy wątki faustyczne, socialmedialne, futurystyczne, miłosne, antyczne, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

błyszczeć

Teatr Alpaka, Mostownia, sztuka Błyszczeć fantastyczna. Zarówno Ewa Bućko, jak i Bartosz Marciniak świetni w swych kreowanych rolach. Tak, jak mówi tytuł sztuki, po prostu byli gwiazdami, błyszczeli i lśnili. Oboje zachwycali grą, bawili. Świetne teksty, fragmenty dzieł znanych wieszczy, odnosiły się do współczesnych czasów. W przekazie wiele prawdy o robieniu szałowej kariery artystycznej. Jaka puenta przekonajcie się sami wybierając się na sztukę. Warto. Wielkie gratulacje i brawa dla świetnych Ewy i Bartosza ️️️
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blyszczec - Teatr Alpaka

To naprawde wymaga wielkich umiejetnosci aktorskich utrzymac widzow engaged przez wiecej niz godzine, decydujac sie na sztuke grajaca przez dwie osoby.
Bylam wpatrzona z zaciekawieniem jak aktorzy przenosili mnie od sceny do sceny. Poruszyli tym spektaklem wszystkie moje zmysly. Jest to swietna sztuka zarowno dla mlodych i jak i starszych widzow opowiadajaca o tym jak wszystko w zyciu ma swoj czas jesli sa checi, determinacja, szczerosc itd. Trzeba zobaczyc.
Zapraszam
Brawa dla Ewy i Bartka

Warto

Świetny spektakl o meandrach sławy z iście filmową fabuła. Każdy znajdzie tu coś dla siebie i będzie się dobrze bawić. Polecam

Błyszczeli!

Świetny spektakl! Widać ogrom włożonej pracy, talent i niesamowitą energię! Dla mnie mistrzostwo. Ogląda się z wypiekami na twarzy. Polecam się wybrać, jak tylko będą znów grali. Ja koniecznie muszę zabrać znajomych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze!!!

Napisać coś takiego, a do tego tak zagrać, to wielka Sztuka! Must see jak to teraz mawiają!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błyszczeć

Błyskotliwa opowieść o marzeniach, o pułapkach życia w blasku fleszy. Wzrusza, bawi i zachęca do refleksji własnej.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, że coś tak głębokiego, ambitnego mogła stworzyć dwójka pasjonatów i marzycieli. Gratuluję i dziękuję za piękną, głęboką i jednocześnie żartobliwą sztukę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten błysk!

Świetnie zagrany spektakl! Skłaniający do refleksji, ale i bawiący do łez. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie, gdyż każdy choć raz w swoim życiu marzył o tym, żeby zabłysnąć ;-) Polecam z całego z serca! :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam wszystkim Błyszczeć!

Niesamowita sztuka. Z przesłaniem. Błyskotliwa. Zabawna.
A to wszystko odegrane przez dwoje zdolnych ludzi! Podziwiam! Polecam! I zachęcam do obejrzenia przy najbliższej okazji :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry