Widok
Błyszczeć!
Opinie do spektaklu: Błyszczeć!.
Teatr Alpaka zaprasza na swoją najnowszą sztukę pt. "Błyszczeć!". O czym jest spektakl "Błyszczeć!"? Zadaliśmy sobie garść pytań o sławę, popularność, bycie gwiazdą oraz o drogi prowadzące do tego celu. I odpowiedzieliśmy na nie w alpaczym stylu - przedstawieniem łączącym komediową lekkość z mądrą refleksją. Zmiksowaliśmy wątki faustyczne, socialmedialne, futurystyczne, miłosne, antyczne, ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Alpaka zaprasza na swoją najnowszą sztukę pt. "Błyszczeć!". O czym jest spektakl "Błyszczeć!"? Zadaliśmy sobie garść pytań o sławę, popularność, bycie gwiazdą oraz o drogi prowadzące do tego celu. I odpowiedzieliśmy na nie w alpaczym stylu - przedstawieniem łączącym komediową lekkość z mądrą refleksją. Zmiksowaliśmy wątki faustyczne, socialmedialne, futurystyczne, miłosne, antyczne, ...
Przejdź do spektaklu.
błyszczeć
Teatr Alpaka, Mostownia, sztuka Błyszczeć fantastyczna. Zarówno Ewa Bućko, jak i Bartosz Marciniak świetni w swych kreowanych rolach. Tak, jak mówi tytuł sztuki, po prostu byli gwiazdami, błyszczeli i lśnili. Oboje zachwycali grą, bawili. Świetne teksty, fragmenty dzieł znanych wieszczy, odnosiły się do współczesnych czasów. W przekazie wiele prawdy o robieniu szałowej kariery artystycznej. Jaka puenta przekonajcie się sami wybierając się na sztukę. Warto. Wielkie gratulacje i brawa dla świetnych Ewy i Bartosza ️️️
Blyszczec - Teatr Alpaka
To naprawde wymaga wielkich umiejetnosci aktorskich utrzymac widzow engaged przez wiecej niz godzine, decydujac sie na sztuke grajaca przez dwie osoby.
Bylam wpatrzona z zaciekawieniem jak aktorzy przenosili mnie od sceny do sceny. Poruszyli tym spektaklem wszystkie moje zmysly. Jest to swietna sztuka zarowno dla mlodych i jak i starszych widzow opowiadajaca o tym jak wszystko w zyciu ma swoj czas jesli sa checi, determinacja, szczerosc itd. Trzeba zobaczyc.
Zapraszam
Brawa dla Ewy i Bartka
Bylam wpatrzona z zaciekawieniem jak aktorzy przenosili mnie od sceny do sceny. Poruszyli tym spektaklem wszystkie moje zmysly. Jest to swietna sztuka zarowno dla mlodych i jak i starszych widzow opowiadajaca o tym jak wszystko w zyciu ma swoj czas jesli sa checi, determinacja, szczerosc itd. Trzeba zobaczyc.
Zapraszam
Brawa dla Ewy i Bartka
Błyszczeć
Błyskotliwa opowieść o marzeniach, o pułapkach życia w blasku fleszy. Wzrusza, bawi i zachęca do refleksji własnej.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, że coś tak głębokiego, ambitnego mogła stworzyć dwójka pasjonatów i marzycieli. Gratuluję i dziękuję za piękną, głęboką i jednocześnie żartobliwą sztukę.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, że coś tak głębokiego, ambitnego mogła stworzyć dwójka pasjonatów i marzycieli. Gratuluję i dziękuję za piękną, głęboką i jednocześnie żartobliwą sztukę.