Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Był to mój pierwszy prawdziwy masaż w moim życiu i byłam bardzo zadowolona....
~Weronika
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 lutego 2014

Bardzo miło i profesjonalnie ! wątek zamknięty Odwiedziłam salon w związku z wykupieniem grupera. Voucher obejmował masaż...
~Magda
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lutego 2014

masaż wątek zamknięty A ja byłem na masażu z aromatarapią i byłem mega zadowolony, wypełniałem...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2013

Polecam :) wątek zamknięty Skorzystałam w salonie z 2 masaży - relaksacyjnego i bańką chińską - z obu...
~Marta
-

dodano: 26 stycznia 2013

Super sauna wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy szukają intymności. Nie jest to wielki moloch w...
~Iwona
-

dodano: 12 października 2012

POLECAM wątek zamknięty Ja jestem stałą klientka salonu Body Line. Chodzę na łóżka i masaże. Byłam...
~stała klintka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2012

masaż czekoladowy wątek zamknięty skorzystałam kilka razy z masażu czekoladą, super efekt po zabiegu, miła...
~mirka
-

dodano: 28 sierpnia 2011

szkoda czasu i pieniędzy wątek zamknięty Masaż leczniczy wykonany jest bardzo nie profesjonalnie. Nie można go nazwać...
~AniaF
-

dodano: 16 sierpnia 2011

Mieszane odczucia wątek zamknięty Skorzystałem z kuponu serwisu Groupon/Gruper...masaż + wejście na saunę. O...
~Mat
-

dodano: 12 lipca 2011

super wątek zamknięty miła obsługa, czysto, przyjemnie.
~B
-

dodano: 2 czerwca 2011

Jest super wątek zamknięty Super klimat. Blisko kolejki, ćwieczenia z instruktorem, który zawsze pomoże....
~Beata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 stycznia 2011

:) wątek zamknięty Warto pójść i przekonać się osobiście. Zainteresowała mnie oferta...
~monia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 lutego 2009

Super sauna wątek zamknięty Uwielbiam chodzić na saunę na Beniowskiego. Maja nową saunę z pachnącymi...
~Anita
-

dodano: 13 listopada 2008

salon z dala od zgiełku wątek zamknięty dzisiaj skorzystałam z usług kosmetyczki p. Małgosi. Jestem bardzo...
~Monika
-

dodano: 30 października 2008

relaks w ćwiczeniach wątek zamknięty Sympatyczna atmosfera można poćwiczyć i się odprężyć. Efekty ćwiczeń widać...
~babuszka
-

dodano: 12 września 2008

atmosfera wątek zamknięty w salonie panuje, bardzo fajna klubowa atmosera, można porozmawiać z Paniami,...
~Moka
-

dodano: 26 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

16

wątków

do góry