Widok

Boeing Boeing

Boeing Boeing Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Boeing Boeing.
"Boeing Boeing"

Wielu marzy o locie klasą biznes, ale nie Maks. Maks na ogół nie lubi wyściubiać nosa poza swoje warszawskie mieszkanie, za to bardzo ceni sobie towarzystwo stewardess. Do tego stopnia, że spotyka się z aż trzema naraz, zawsze wedle misternie przygotowanego grafiku. Ten miłosny lot trwa w najlepsze, gdy za sterami drugiego pilota siedzi jego gosposia Nadia. Oczywiście do czasu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Właśnie wczoraj obejrzałem spektakl w Gdyńskim Centrum kultury. Mogę z polecić z czystym sumieniem miałem obawy co do długości 3 godziny jednak nawet przez chwilę się nie nudziłem świetna zabawa . Jest to nie tylko moje zdanie bylylismy w sześciu znajomych wszystkim się bardzo podobało. Nadia rewelacyjna jak również Paweł z Grunwaldu. Podobała mi się również gra odtwórczyni rolki niemieckiej stewardessy. Stary na dobrym poziomie. Chodzę do teatru nie od dziś i jest to jedna z najlepszych sztuk komediowych jaką widziałem . Aktorzy podobno amatorzy niczym nie różnią się od zawodowców. Nie jestem pracownikiem teatru czy jakimś znajomym jak to ktoś powyżej zasugerował ze opinie pisza jakies podejrzane osoby . Naprawdę polecam spektakl razem z gronem moich znajomych spędziliśmy przyjemnie wieczór.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boeing Boeing

Spektakl spowodował u nas zakwasy ze śmiechu. Nie wiem ale niektóre osoby na widowni jeszcze bardziej zaraziły mnie śmiechem. Na przerwie sprawdziłem jak smakuje Kazimierz nad Wisłą, i wyszedłem z koleżanką- Polany ze śmiechu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam

Rewelacja!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tzw ciąg dalszy Pomocy domowej, która nawet mi sie podobała. . Przedstawienie nieśmieszne, krzykliwe i zbyt długie. Słabo wydane pieniądze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

beznadzieja

jak pan taki kram, jeśli reżyser prezentuje taki poziom to trudno się spodziewać rewelacji na scenie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nie polecam

Niestety teatr amatorski i to dało się odczuć. Pani grająca Nadię super, panowie też dawali w miarę radę, natomiast panie stewardessy nie pasowały do obsady, Jola mogłaby być mamą Maxa, amerykanka nieprzekonująca, przykro się to ogladało... i stanowczo za długo, choć przyznaję, że widać było że się starają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Spektakl był zabawny i zaskakujący. Aktorzy świetnie przygotowani, rozbawili publiczność do łez! Polecam ten spektakl wszystkim miłośnikom teatru :))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajna zabawa

Zgodzę się z opiniami że spektakl jest nieco za długi, choć tak naprawdę nie czuć tego czasu tam spędzonego. Natomiast jest zabawny a aktorzy grają naprawdę dobrze. Ogólnie polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...

Awantura w Chioggi (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

do góry