Widok

Bóg mordu

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Bóg mordu.
Teatr 6. Piętro w Warszawie Bóg mordu Yasmina Reza Przekład: Barbara Grzegorzewska "BÓG MORDU" to wybuchowa mieszanka błyskotliwego tekstu i brawurowej gry aktorskiej, które sprawiają, że z twarzy widzów od początku do końca przedstawienia nie schodzi uśmiech, ale z tyłu głowy pojawia się refleksja. To intrygujący portret różnorodnych damsko-męskich relacji i stosunków wewnątrzmałżeńskich ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe będzie porównać ze spektaklem w teatrze miejskim, z chęcią się wybiorę
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

i ja

na "rzezi" w miejskim byłem 4 razy i wątpię, aby znana szerokiej publiczności obsada, z całym szacunkiem, mogła to zrobić lepiej niż ekipka z T.M. Smagacki i Sędrowki są w tej sztuce jak i w wielu innym rewelacyjni! Oczywiście, Ci aktorzy tez będą, ale po co płacić aż tyle...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Same celebryty.

Mam nadzieję, że sobie tylko krzywdy nie zrobią...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam bilety :]

Jestem ciekawa spektaklu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie GORSZY spektakl niż TEN SAM w TEATRZE MIEJSKIM w GDYNI

o wiele lepszy jest spektakl o tym samym tytule już wielokrotnie wystawiany na scenie Teatru Miejskiego w Gdyni. Polecam Wam i to nie ze względu na cenę...bo przecież aktorzy gościnni są bardziej znani...ale gra aktorska i text zdecydowanie lepsza w Miejskim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Dereszowska była najlepsza - szacunek!

Od zawsze dziwi mnie to, że zazwyczaj śmieszą mnie w Teatrze inne momenty niż większość osób - tym razem było tak samo. Może to kwestia tego czego kto doświadczył, ale spektakl jest dramatem, a nie komedią - niektórzy Panowie mogą go odbierać nieco inaczej.
Spektakl daje do myślenia, obnaża prawdę o ludziach, robi wrażenie, pozostaje w pamięci.
Doskonała gra aktorska, świetnie dobrana obsada, polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się

Najlepiej zagrali, kolejno : Dereszowska, Fraszyńska, Pazura i niestety najsłabszy był Żebrowski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pazura mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Nie spodziewałam się...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry