Widok
Wspaniały :)
Brak mi słów... wspaniały film !!!
Freddie genialny, reszta zespołu również. Muzyka wiadomo... aż się chciało wstać, tańczyć i klaskać w rytm muzyki.
Fragment koncertu z 1985 r na Wembley ... coś pięknego, wróciłam do domu i obejrzałam na YouTube ... odtworzony perfekcyjnie :):):)
PS. Idę jeszcze raz na film!
Freddie genialny, reszta zespołu również. Muzyka wiadomo... aż się chciało wstać, tańczyć i klaskać w rytm muzyki.
Fragment koncertu z 1985 r na Wembley ... coś pięknego, wróciłam do domu i obejrzałam na YouTube ... odtworzony perfekcyjnie :):):)
PS. Idę jeszcze raz na film!
Uwazam ze film jak najbardziej polecany koniecznie obejrzec muza zapierajaca dech w piersiach mialam ciary przy kazdym utworze mozna miec odczucie uczestniczenia w koncercie wiado ze w 2 godz nie mozna imiescic wszystkie watki z bogatego zycia wielkiej legendy jakim byl freddi ale dobrze ze nie rozwijano tematu choroby najwazniejsza byla legenda caly zespol i ich muzyka muzyka i jeszcze raz muzyka wybiore sie jeszcze raz aby to przezyc ponownie.......
fenomenalny film
polecam wszystkim fanom Queen ! wzruszająca , nie wybielona historia Freddiego . Największe przeboje i ich historia . Razem z żoną pójdziemy jeszcze raz . Serdecznie polecam dla wszystkich lubiących dobre kino i muzykę .
Bohemian Rhapsody
Uwielbiam muzykę Queen więc jakbym mogła nie iść na film- gorąco polecam !!!!!
Życie zespołu pokazane od zaplecza.
Muzyka w sali Dream-rewelacja przez chwilę sama poczułam jakbym była na historycznym koncercie na Wembley!!!
Rami Malek zdecydowanie wiarygodnie odwzorcował postać Freddiego Mercury'ego.
Łezka też kilka razy się zakręciła
OGÓLNIE rewelacja!!!
Życie zespołu pokazane od zaplecza.
Muzyka w sali Dream-rewelacja przez chwilę sama poczułam jakbym była na historycznym koncercie na Wembley!!!
Rami Malek zdecydowanie wiarygodnie odwzorcował postać Freddiego Mercury'ego.
Łezka też kilka razy się zakręciła
OGÓLNIE rewelacja!!!