Widok
Boisko na demptowie
Nie będziemy się rozpisywać, napiszemy tylko tyle że na Demptowie nie ma żadnego obiektu, żadnych boisk , NIC NIE MA! (prócz jednego placu zabaw) Nam potrzeba BOISKA, takiego jak np na Pustkach Cisowskich, siłowni na powietrzu itp.
Chęć,mobilizacja i zawzięcie młodych ludzi (zwykli mieszkańcy Demptowa) a NIE MIASTA do tego by mieć gdzie spędzać wolny czas jest dla nas czymś wielkim!
Może ktoś coś w tej sprawie nam pomoże.
Chęć,mobilizacja i zawzięcie młodych ludzi (zwykli mieszkańcy Demptowa) a NIE MIASTA do tego by mieć gdzie spędzać wolny czas jest dla nas czymś wielkim!
Może ktoś coś w tej sprawie nam pomoże.
chętnie przyłączę się do grupy inicjatywnej w sprawie powstania na demptowie boiska/skweru rekreacyjnego, najlepiej nadaje się do tego plac przy byłym domu dziecka (obecnie łąka na siłę zagospodarowana na coś na kształt boiska+ zaniedbany asfaltowy kort+składowisko odpadów), kilka miesięcy temu zorganizowałem akcję przeciwko likwidacji żłobka i komercjalizacji terenu, złożony został list otwarty do wiceprezydenta i otrzymałem odpowiedź,że Gmina jeszcze nie ma pomysłu na budynek i teren.
myślę, że z pomoca rady dzielnicy można byłoby uruchomić oddolną inicjatywę
myślę, że z pomoca rady dzielnicy można byłoby uruchomić oddolną inicjatywę