Widok

Bojano....już niemam sił!

Mieszkam tu od siedmiu lat i moje nerwy już sie wyczerpały.Drogo,auto remontowane co pól roku,zaniedbane drogi,nowobogaccy w nowych autach pedzacy po osiedlu 80km/h,petardy tydzien po sylwestrze,szambo do pola,smród,brudne pranie,komunikacja do d..y.Ludzie co ciagle tylko ksiadz i ksiadz,wielcy wierzacy aby w łyżce wody utopili..złodzieje co mnie na oczach sasiadów okradli(widzieli że coś sie dzieje ale nie byli pewni ,troche tępi).jestem szczęśliwy bo wracam do mojej Gdyni do tego od czego chciałem z tamtad uciec do Bojana.Jak moglem byc tak głupi...szkoda nerwów,kasy i auta!żegnaj Bojano!Najgorsze miejsce do życia w spokoju.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
Coś za coś. Zależy co w pewnym okresie jest ważne. Podziwiam młodych ludzi z małymi dziećmi, że się tu odnajdują. Jak je dowieżć do szkół, zajęcia dodatkowe itd. Komputer nie wystarczy. Bojano - miejsce dla wytrwałych i emerytów ze sprawnym samochodem. Może kiedyś te drogi będą jak w innych krajach..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co napisałeś to tak na prawdę masz rację tylko w jednym - komunikacja, mieszkając w mieście można pozbyć się samochodu i spokojnie jeździć SKM lub ZKM.

Reszta negatywów jest dokładnie taka sama jak w mieście można spotkać.
A może się mylę? To to w Gdyni złodziei nie ma? Drogi równiuteńkie? Wariatów drogowych brak? Plotkarzy żywiących się tanią propagandą brak?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że chcesz aprobaty dla swojej decyzji o powrocie do Gdyni. Jeśli uważasz, że tam będzie Ci lepiej - dobrze robisz!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
..napij się ziółek ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry