Widok
Szalenie odważna to chyba nie jestem;).Wysportowana może troszeczke-boks+rolki i rowerek coś tam dają.W każdym razie powiedzcie czy ludzie nie przesadzaja, ze jakieś sporty są bardziej dla kobiet inne bardziej dla mężczyzn??Zmykam teraz na trening bede wieczorkiem- to mam nadzieje, ze sobie poklikamy.Pozdrawiam.
kasik
Właśnie wróciłam do domku.Jestem jedyną babeczką.Na moją godzine przychodzi jeszcze trzech chłopaków.Jednak mało dzieczyn decyduje sie na walenie w worek-albo coś innego;).A szkoda, bo chłopków to się boje- czasami mają tak silne uderzenie, ze worek mogą uszkodzić,a co dopiero "kruchą kobitke"..
kasik
Obecnie mamy Gigant'y z ekoskóry i Gigant'y- fachowcy twierdzą, ze materiał (precontraint nie pamietam chyba 705 w tych drugich) jest bardziej wytrzymały niż skóra i cos musi w tym byc, bo wymieniono wszystkie skorzane worki, ktore byly wczesniej. Ja mam troche inne zdanie i moj prywatny worek w domku jest z naturalnej skóry.
P.S.Oczywiscie przesadziałam z siła uderzeń chłopaków. Uszkodzenie worka uderzeniem czy nawet kopnięciem graniczy z cudem. Chociaż raz widziałam taki przypadek- wytłumaczenia jednak należało się dopatrywać w szwach- a konkretniej w braku ich wzmocnienia. Nad workiem za 49,99 nie trzeba się za wiele napracować;)
P.S.Oczywiscie przesadziałam z siła uderzeń chłopaków. Uszkodzenie worka uderzeniem czy nawet kopnięciem graniczy z cudem. Chociaż raz widziałam taki przypadek- wytłumaczenia jednak należało się dopatrywać w szwach- a konkretniej w braku ich wzmocnienia. Nad workiem za 49,99 nie trzeba się za wiele napracować;)
kasik
Jak masz w sobie serce do walki lub duszę wojownika, a próbowałaś już innych, bardziej "kobiecych" sposobów na pozbycie się nadmiaru energii i agresji to nie ma się co zastanawiać. Może to dla Ciebie jedyny sposób na zachowanie równowagi psychicznej. Chyba, że robisz to wyłącznie dla szpanu, to odradzam. Szkoda urody i zdrowia (kontuzje). Zapisz się lepiej na aerobik, pobiegaj sobie rano przed szkołą (pracą), pojeźdź na rolkach, na rowerku, popływaj...
...Remember the jester that showed you tears...
Dobrze, że Papa (nie pamiętam jak pisze się jego nazwisko) tego nie doczekał :)))))))))). Obawiam się, że kobieta w czasie treningu nie przyczyniłaby się do złotych medali olimpijskich ani w Tokio ani Meksyku.
Ciekawe czy jest tu na forum jakiś bokser?
Ciekawe czy jest tu na forum jakiś bokser?
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
to fakt, najlepsze jest zwarcie doprowadzające partnera(partnerkę) do stanu niekontrolowanego podniecenia oraz jakiegoś narożnika, ściany, parapetu, stołu, łóżka lub podłogi, czyli miejsca, które zapewni odpowiednie oparcie w starciu oraz uniemożliwi nieoczekiwaną ucieczkę...
...Remember the jester that showed you tears...
A jak się zapatrujecie na to - https://hop-sport.pl/worki-bokserskie ?
Myślę, że to dobry kierunek. Coś takiego w domu, treningi, aktywność, filmy z youtube.
Wystarczy? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia?
Bo to już chyba wystarczy na potrzeby domowe?
Myślę, że to dobry kierunek. Coś takiego w domu, treningi, aktywność, filmy z youtube.
Wystarczy? Jak to wygląda z Waszego doświadczenia?
Bo to już chyba wystarczy na potrzeby domowe?