Widok

Boli bardzo

Zostałam zdradzona i nie potrafię zapomniec bardzo boli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja ostatnio dowiedziałam się ze mój mąż chodzi po prostytutkach w Gdansku..
Dziewczyny!
Facet, który zdradził, zasługuje na szansę. U innej kobiety.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Kobieta która zdradziła ? :-P

Analogicznie. Zużyte zabawki oddajemy bardziej potrzebującym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-) jeżeli traktujemy 2 osobę jako zabawkę, to owszem :-P , gorzej jak jesteśmy zakochani po uszy (taka choroba czasami się przytrafia), mamy 10 lat stażu i dziecko oraz wspólny kredyt :-)
Ja nigdy bym nic/niczego nie doradzał nikomu bez poznania WIELU rzeczy, okoliczności, osób, charakterów, relacji, itd.
Czasami warto skorzystać z pomocy psychologa np. wspólna terapia małżeńska - żeby np. dojść do wniosku że najlepszym sposobem jest rozwód, :-) lub danie drugiej szansy sobie. Obecnie łatwiej "coś " wyrzucić, niż naprawiać, męczyć się, ale zawsze warto też spojrzeć w takim wypadku zastanowić się czy samemu też ciutkę nie zawiniliśmy. hmm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mariusz,
Zgadzam się, zawsze warto przepracować przeróżne trudne sytuacje. Nie śmiałabym doradzać anonimowym osobom, raczej puszczam oczko na poprawę nastroju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć witaj bardzo mi smutno z tego powodu jest mi Ciebie żal naprawdę tak się facet nie powinien zachować ale jak chcesz możemy się spotkać porozmawiać ja bardzo kocham kobiety i szanuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

>bardzo kocham kobiety

Wszystkie czy może kilka jednocześnie? ;)

Facet o niku Jakub ile jeszcze postów napiszesz, Ty wszystko co sie rusza kochasz

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

do góry