Widok
Bomi - Rast - na Nagórkach
Czy może ktoś jest zorientowany co to za sklepy działają na Nagórkach(Barcza ,Orłowicza,Murzynowskiego). Z tego co ja się orientuję to pracownicy tychże sklepów w wypowiedzeniach mieli podaną przyczynę likwidację placówek Bomi z dniem 31-08-12 a one chyba działają w najlepsze. Więc jak to jest logo Rast na Nagórkach pod szylden Bomi to to samo co logo Rast w rękach Ibes ? Lekki burdelik ktoś tu uprawia, bo i gazetki promocyjne inne - na Nagórkach swoje - reszta Olsztyna swoje. Oj chyba panowie z Bomi przekombinowali ale po co się ma kogoś takiego jak Pan Bartłomiej ( wcześniej Żabki).
Wiem że wszyscy pracowaliby w nowej firmie Ibes, no cóż woleli porwać wypowiedzenia które kończyły się we wrześniu i dali się omamić "tlenionemu " kierownikowi rejonu. Ciekawe tylko co zrobią jak ich będą zwalniać definitywnie a po tym co ostatnio prezentowało Bomi to nic dobrego spodziewać się nie można.
no naprawdę jakim trzeba być naiwnym ,by tak się dać omamić przez ,,tlenionego".Ma chłopak dar przekonywania,a tak bez żartów to ludzie coś powinni zrobić w tym temacie,bo jak można zwolnić ,dać odprawy i znowu zatrudnić ,ciekawe jak to się ma w prawie,czy takie rzeczy można robić,może już ktoś był w tej sprawie u jakiegoś prawnika
Kiedyś szydło wyjdzie z wora Ci obecnie pracujący są teraz szczęśliwi że mają etat i zapomnieli że egzystowali w jakiejś grupie ( wtajemniczeni wiedzą o kim mówię i że szybciutko dali się przekabacić " tlenionemu" kierownikowi Żabkowemu któremu tak skwapliwie w trakcie wypowiedzeń obrabiali d*pę) ja też im źle nie życzę ale mam nadzieję że Titanic pod banderą Bomi szybko zatonie i doświadczą tego co Ci stojący w deszczu przed SM Jaroty. To jest bardzo dobra lekcja że trzymanie się razem jest guano warte w dzisiejszych czasach.
No proszę nie dość że przekabacił osoby pracujące obecnie w Bomi na Nagórkach to jeszcze śmie "tleniony" coś ugrać na boku. To już czyste surwy.........stwo. Bomi przykłada do tego rączkę.Dalej "tleniony" ale w końcu wylądujesz w jakiejś zapyziałej Żabce a,wtedy ja w przyjdę kupić batonika z sugerowanej i i przy....rdolę Ci w ten tleniony łeb za ; terminy , za niezbyt miłą obsługę, i w ogóle że byłeś "fałszywym" kierownikiem Rejonu W-M .