Widok

Bomi - Rast - na Nagórkach

Czy może ktoś jest zorientowany co to za sklepy działają na Nagórkach(Barcza ,Orłowicza,Murzynowskiego). Z tego co ja się orientuję to pracownicy tychże sklepów w wypowiedzeniach mieli podaną przyczynę likwidację placówek Bomi z dniem 31-08-12 a one chyba działają w najlepsze. Więc jak to jest logo Rast na Nagórkach pod szylden Bomi to to samo co logo Rast w rękach Ibes ? Lekki burdelik ktoś tu uprawia, bo i gazetki promocyjne inne - na Nagórkach swoje - reszta Olsztyna swoje. Oj chyba panowie z Bomi przekombinowali ale po co się ma kogoś takiego jak Pan Bartłomiej ( wcześniej Żabki).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i nawet zatrudniają tych samych,których zwolnili i dostali odprawy,nie wiadomo o co chodzi,chyba ktoś powinien się tym zainteresować
No to chyba będą pozwy o nieuzasadnione zwolnienie z pracy skoro przyczyna wypowiedzenia to likwidacja placówek. Nie pierwszy wałek który zaserwowało Bomi ale to już ich gówienko w którym się kiedyś utopią topiąc przy okazji resztę tych którzy tam pracują.
tym pracownikom nie życzę źle,bo każdy chce pracować,gratuluję im jednak odwagi,bo po tym jak nas traktowało Bomi,to powinni im podziękować, a nie pomagać im się ratować
Wiem że wszyscy pracowaliby w nowej firmie Ibes, no cóż woleli porwać wypowiedzenia które kończyły się we wrześniu i dali się omamić "tlenionemu " kierownikowi rejonu. Ciekawe tylko co zrobią jak ich będą zwalniać definitywnie a po tym co ostatnio prezentowało Bomi to nic dobrego spodziewać się nie można.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no naprawdę jakim trzeba być naiwnym ,by tak się dać omamić przez ,,tlenionego".Ma chłopak dar przekonywania,a tak bez żartów to ludzie coś powinni zrobić w tym temacie,bo jak można zwolnić ,dać odprawy i znowu zatrudnić ,ciekawe jak to się ma w prawie,czy takie rzeczy można robić,może już ktoś był w tej sprawie u jakiegoś prawnika
Kiedyś szydło wyjdzie z wora Ci obecnie pracujący są teraz szczęśliwi że mają etat i zapomnieli że egzystowali w jakiejś grupie ( wtajemniczeni wiedzą o kim mówię i że szybciutko dali się przekabacić " tlenionemu" kierownikowi Żabkowemu któremu tak skwapliwie w trakcie wypowiedzeń obrabiali d*pę) ja też im źle nie życzę ale mam nadzieję że Titanic pod banderą Bomi szybko zatonie i doświadczą tego co Ci stojący w deszczu przed SM Jaroty. To jest bardzo dobra lekcja że trzymanie się razem jest guano warte w dzisiejszych czasach.
Tlenoiny jest bardzo lasy na kase , nawet dostawca proponowal zeby dawali procent od sprzedanego towaru .Oj Tleniony
No proszę nie dość że przekabacił osoby pracujące obecnie w Bomi na Nagórkach to jeszcze śmie "tleniony" coś ugrać na boku. To już czyste surwy.........stwo. Bomi przykłada do tego rączkę.Dalej "tleniony" ale w końcu wylądujesz w jakiejś zapyziałej Żabce a,wtedy ja w przyjdę kupić batonika z sugerowanej i i przy....rdolę Ci w ten tleniony łeb za ; terminy , za niezbyt miłą obsługę, i w ogóle że byłeś "fałszywym" kierownikiem Rejonu W-M .
Dobry krętacz z tego Tlenionego ale tylko do czasu . Jakie jeszcze rzeczy wypłyna z jego cwaniactwa ?
Czy ktoś się orientuje do kiedy będą istniały sklepy bomi w olsztynie chodzi mi o to że nie wiem czy opłaca mi się czekać bo jestem na wychowawczym i chciałabym dostać odprawę ale nie chcę już tam wrócić do pracy
jestem ciekawa czy Pani sędzia komisarz wie co się dzieje w Olsztynie w Bomi?
Az tak jest tam zle ?
W Warszawie też niezłe lody kręcą.
No chyba dobrze nie jest skoro ludzie jak tylko mogą to uciekają, a poz tym pewnie wielu klientów nawet nie wiedziało że ponad miesiąc przynajmniej w jednym sklepie nie było ciepłej wody, a mięsem i wędlinami handlowali, a to oznacza ni mniej ni więcej tylko brak higieny (delikatnie mówiąc).
Co tam u Tlenionego , dalej lubi kase za wszelka cene.
Znowu tleniony chce wyciagnac kase do swojej kieszeni od dostawcow , a jak nie beda mu placic to szantazuje ze znajdzie sobie nastepnych co beda mu placili , chyba cos kiepsko z kasiorka u tlenionego .
Tleniony pakuj walizki razem ze swoją koleżanką M.M. w końcu Was zlikwidowano. Dosyć tego pseudo handlu w Waszym wydaniu. Szkoda tylko pracowników którzy uwierzyli w Wasze obietnice. Wiem że doprowadziliście te sklepy do ruiny , syfu i bałaganu ale w końcu pieniążki były nie najgorsze. Prawda ?
Mylisz sie praca na Nagórkach to czysta przyjemność i właśnie w takim gronie ludzi,skąd taka nienawiść?chyba jesteś wężem czuć jadem............................
do góry