Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tak powinno być wątek zamknięty Nic dodać, nic ująć - obsługa profesjonalna, doradztwo również. To na co...
~Bolo
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 marca 2014

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Zakupiłam drzwi zewnetrzne i wewnterzne do nowo powstałego domu i jestem...
~Madziasza
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 lipca 2013

masakra wątek zamknięty zarówno pracownicy sklepu jak i Montażu bezczelni i aroganccy .nie polecam
~oburzony
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 października 2012

Nie Polecam wątek zamknięty Obsługa w sklepie ok , termin realizacji mimo zapewnień ( do 6 tyg) i tak...
~niezadowolony
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 marca 2012

REWELACJA! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm! Przemiła obsługa, konktetna i fachowa pomoc w...
~Barbara z Gdyni
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 września 2011

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty Bardzo mila obsługa, towar zgodny z zamówieniem, szybko, fachowo przede...
~Karolina
-

dodano: 27 lipca 2011

wszystko super wątek zamknięty nie rozumiem negatywnych komentarzy o firmie, przemila i rzetelna obsluga,...
~Andrzej z Gdyni
-

dodano: 30 marca 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Towar zgodnie z zamówienie.Miła obsługa, fachowe a przede wszystkim terminowe...
~Zadowolony klient
-

dodano: 28 marca 2011

Tragedia wątek zamknięty Pani z obsługi to absolutna pomyłka, podejście do klienta jak za komuny, przy...
~wystraszona
1

dodano: 15 marca 2011

konwalia - opinia wątek zamknięty brak kompetencji,arogancja kierownika sklepu i wykonawców na najwyższym...
~konwalia
1

dodano: 19 lipca 2010

POLECAM! wątek zamknięty Firma kojarzy mi sie z krzakiem...ale tylko ze wzgledu na przepiekny ogrod...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2010

Szybka akcja wątek zamknięty Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i konkretnie. Zamówione żaluzje do...
~Maciej
-

dodano: 6 sierpnia 2010

Proszę zostawić numer telefonu, wyjaśnimy i oddzwonimy ! A kuku wątek zamknięty Najpierw rodzice później ja korzystaliśmy w przeszłości wiele razy. Jakość...
~Mieszkaniec Grabówka
-

dodano: 17 maja 2010

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Korzystałam z usług firmy BONA (prywatnie i firmowo) i polecam z czystym...
~Aleksandra
-

dodano: 16 grudnia 2009

poelcam innym wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolny z usług firmy Bona. Postanowiłem zrobić niespodziankę...
~Arni.
-

dodano: 16 grudnia 2009

arogancja wątek zamknięty po zgłoszeniu reklamacji nie otrzzymałem terminu wykonania interwnncja...
~henryk walkowski
-

dodano: 9 listopada 2009

solidna firma wątek zamknięty Solidna firma, godna polecenia
~lysystefan
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

17

wątków

do góry