Widok

Bornholm - Babski wypad z dziećmi

Witam,
Zastanawiam się nad wycieczką rowerową na Bornholm z 15 miesięcznym synem. Myślałam o wycieczce objazdowej (codziennie nocleg na innym kempingu).
Może ktoś był z dzieckiem na Bornholmie i podzieli się wrażeniami i wszelkimi informacjam, np:
- które kempingi są najlepiej przystosowane do pobytu z dzieckiem(ciepła woda, prąd, itd),
- jaka pogoda jest w czerwcu,
- które trasy są atrakcyjne i lżejsze,

Może jakieś dziewczyny są chętne na wspólną wycieczkę.
atkabe@op.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
co za cwel dał rączkę w dół?
mam dziecko ale jestem mężczyzną więc się nie kwalifikuję ;-)
pozdro.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
fajny pomysł
jak chcesz wozić dziecko? w foteliku? ile kilometrów chciałabyś robić dziennie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mały jeździ w przyczepce. W zeszłym roku miał "hamak" dla niemowlaków, więc bujało go i po pół godznnej jeździe zasypiał. Teraz może być trochę gorzej.
Co do kilometrów, to trudno powiedzieć. Jeżdżę turystycznie, więc nie zamierzam pobijać rekordów.
Jeżeli trasy nie będą trudne, to chciałabym przejeżdżać ok. 30 km dziennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Traski na Bornholmie wszystkie są bardzo łatwe. Jeśli trochę jeździsz to nawet z przyczepką i dzieckiem sobie poradzisz. Co do samego dziecka to nie wiem jak zniesie przyczepkę, bo takowego nie posiadam:) 30km dziennie styka aby w 5 dni okrążyć wyspę. Pogoda w czerwcu nieła.. Lepszy jest z pewnością koniec lipca, ale ostatecznie Bornholm to wyspa więc nawet w lipcu różnie bywa z pogodą.. Na wyspie są dwa rodzaje obozowisk. NaturCampy i Campingi. Te pierwsze są tansze ale nie polecam z racji na dziecko. Na tych drugich wszystkich są sanitariaty z ciepłą woda i nawet pokoiki do zabaw z dziećmi więc polecam śmiało.. Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
też myślałem nad tym z kumplem:) tylko skad pływają promy na wyspe??szczecin i co jeszcze?bo tahać rower pkp to udręka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Katamaran na wyspę pływa też latem z Kołobrzegu.
dzieki. o niebo lepeij bedzie:D:D i jeszcze sobie Kołobrzeg zwiedze:) tylko trzeba ekipe zebrać.narazie moja grupa licz 2 osoby:D:D kto startuje z nami hehe??
niestety promy z Świnoujścia już nie pływają
pływają też z Darłówka w sezonie.Powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry