Widok

Bosmańska Park

Oksywie Temat dostępny też na forum:
Bosmańska Park powstaje w rozwiniętej pod względem infrastrukturalnym dzielnicy miasta. Niedaleko stąd jest do Estakady Kwiatkowskiego, która zapewnia wyjazd w stronę centrum miasta, Małego Trójmiasta Kaszubskiego oraz trójmiejskiej obwodnicy. Jednocześnie lokalizacja zapewnia możliwość szybkiego dojazdu nad morze oraz w rejon Rewy, Mechelinek, na Hel.

Inwestycja to budynek w którym powstają ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dzień dobry Panu.

Zgodnie z tym co napisał Pan na forum Trójmiasto jest Pan w posiadaniu bliższych informacji o Bogdanie Paszko i jego "działalności" deweloperskiej. Wiem z tego co znalazłem w necie, że jego dom został wystawiony na licytację komorniczą a pan Paszko jest zarejestrowany w urzędzie jaki dłużnik. Wszelkie informacje związane z jego działalnością na rynku jak i informacje prywatne o nim będą pomocne we wszczęciu prywatnego postępowania sądowego o odszkodowanie za poniesione straty, nawet jeśli jest on osobą niewypłacalną.

Z poważaniem,

Tom Adamski

telepowderhound@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja należę do poszkodowanych. Proszę o dane kontaktowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

poszkodowany

szukam poszkodowanych przez pana Paszko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam poszkodowanych

szukam poszkodowanych przez pana Paszko

Myślę, że wspólne,biorąc pod uwagę ile mieszkanie może mieć właścicieli ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są w planach jakieś ścianki na balkonach czy zostaną już takie koedukacyjne na zawsze? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałeś na myśli 2018 czy 2019? Chcieliśmy kupić tam mieszkanie, ale zrezygnowaliśmy. I nie żałujemy.

czy ktoś może udzielić info na temat listy poszkodowanych?

czy jest jakaś lista poszkodowanych? chętnie się dołączę.
Witam. Jestem ciekawy dlaczego portal Trojmiasto nie zajął sie dotychczas tą „inwestycją”.
Poszkodowanych przez pseudodeweloperów związanych z tą inwestycją jest troszkę ,z tego co słyszałem. Sprawa w prokuraturze, u komorników, a humbaka, udaje że nie ma problemu i sprzedaje lokale, które już zostały raz sprzedane.
W każdym razie życzę powodzenia dla ryzykantów chcących zainwestować choćby złotówkę w ten przekręt.

Koleny enty

Budowa z plasteliny, kolejny enty wykonawca, ciekawe jak sie maja do tego komornicy i sprawy w prokuratorze.Gratuluje lokaty kapitału naiwnym nabywcom.

z zewnącz wygląda ciekawie podoba mi się cały czas coś tam robią i widać postępy.

Czy ktoś kupił tam mieszkanie? Jak obecnie wygląda sytuacja?

Szczerze mówiąc nie zachęca wszystko co się czyta i cała atmosfera związana z budową.
Widzę, że to już trzeci inwestor...

Nowy deweloper ratuje Bosmańską

Witajcie, Bosmańska Park ruszyła z przysłowiowego kopyta. Nowy inwestor Humbaka już leje stropy na 3 piętrze! Zakończenie budowy planują na październik tego roku. Patrząc na ruch panujący na budowie wierzę, że będą na czas :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

I nie zadzieje jeszcze długo o ile w ogóle...Ciąg dalszy niekończącej się historii z Nazir / LH Corp / Humbaka / notariusz - jeden kocioł.Zajęte konta, prokuratura i temu podobne atrakcje niestety. Ludzie! nie kupujcie inwestycji na papierze i dziury w ziemi!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

można prosić o więcej szczegułów lub prosić o kontakt

Bardzo proszę o kontakt na pirv atoki@tlen.pl
Może wymienimy się numerami telefonu i porozmawiamy, chętnie dowiem się więcej na ich temat

Deweloper Humbaka

Humbaka jest deweloperem który be Baninie realizował inwestycje przy ul. Rubinowej 4. Od ponad roku nie reąlizuje zobowiązań związanych z rękojmia. W budynkach wychodzi grzyb , dachy zrobione niezgodnie ze sztuka budowlana. Ogolnie wyglada to ze nimt nie kontrolowąl budowy. Np. Ciepła woda dopowadzajaca ciepło do grzejników podłączona jest do odpływu, czyli na odwrót. kominy niewlasciwie zbudowane. Woda po nich scieka do lazienek i wychodzi grzyb. jest mnostwo tego i nikt nie robi nic. Jeśli ktoś jest zainteresowany opinią to zapraszam do Banina na ul. Rubinowa 4. Bezpośredni kontakt z mieszkańcami.obecnie sprzedają domy szeregowe na ul. Szafirowej. Rozmowy z robotnikami którzy je wykanczaja po której tam wymianie ekipy tez Nie są pochlebne. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wstrzymane na święte nigdy.
Wiarygodnych informacji mamy aż nadto niestety. Nie polecamy ani tej "inwestycji" ani agencji nieruchomości która pośredniczyła przy sprzedaży mieszkań.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety jedno wielkie oszustwo. Prokuratura, komornik, sprawy w sądzie.... Ludzie w dobrej wierze pieniądze wpłacili a dziś są bez kasy, mieszkań i w wielkich problemach...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry