Widok

Bosmańska Park

Bosmańska 42 Oksywie Temat dostępny też na forum:
Bosmańska Park powstaje w rozwiniętej pod względem infrastrukturalnym dzielnicy miasta. Niedaleko stąd jest do Estakady Kwiatkowskiego, która zapewnia wyjazd w stronę centrum miasta, Małego Trójmiasta Kaszubskiego oraz trójmiejskiej obwodnicy. Jednocześnie lokalizacja zapewnia możliwość szybkiego dojazdu nad morze oraz w rejon Rewy, Mechelinek, na Hel.

Inwestycja to budynek w którym powstają ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Koleny enty

Budowa z plasteliny, kolejny enty wykonawca, ciekawe jak sie maja do tego komornicy i sprawy w prokuratorze.Gratuluje lokaty kapitału naiwnym nabywcom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Jestem ciekawy dlaczego portal Trojmiasto nie zajął sie dotychczas tą „inwestycją”.
Poszkodowanych przez pseudodeweloperów związanych z tą inwestycją jest troszkę ,z tego co słyszałem. Sprawa w prokuraturze, u komorników, a humbaka, udaje że nie ma problemu i sprzedaje lokale, które już zostały raz sprzedane.
W każdym razie życzę powodzenia dla ryzykantów chcących zainwestować choćby złotówkę w ten przekręt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy jest jakaś lista poszkodowanych? chętnie się dołączę.

czy ktoś może udzielić info na temat listy poszkodowanych?

Miałeś na myśli 2018 czy 2019? Chcieliśmy kupić tam mieszkanie, ale zrezygnowaliśmy. I nie żałujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są w planach jakieś ścianki na balkonach czy zostaną już takie koedukacyjne na zawsze? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że wspólne,biorąc pod uwagę ile mieszkanie może mieć właścicieli ....

szukam poszkodowanych

szukam poszkodowanych przez pana Paszko

poszkodowany

szukam poszkodowanych przez pana Paszko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja należę do poszkodowanych. Proszę o dane kontaktowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry Panu.

Zgodnie z tym co napisał Pan na forum Trójmiasto jest Pan w posiadaniu bliższych informacji o Bogdanie Paszko i jego "działalności" deweloperskiej. Wiem z tego co znalazłem w necie, że jego dom został wystawiony na licytację komorniczą a pan Paszko jest zarejestrowany w urzędzie jaki dłużnik. Wszelkie informacje związane z jego działalnością na rynku jak i informacje prywatne o nim będą pomocne we wszczęciu prywatnego postępowania sądowego o odszkodowanie za poniesione straty, nawet jeśli jest on osobą niewypłacalną.

Z poważaniem,

Tom Adamski

telepowderhound@gmail.com