Restauracja sama w sobie sprawia wrażenie dobrego lokalu, wystrój, menu, oceniałabym jako dobre niestety obsługa w tym lokalu pozostawia wiele do życzenia. Personel restauracji jest pretensjonalny i atakujący klienta..: weszłam z córka ze spaceru ze spaceru z psami na kolację.:: w rekach miałyśmy soki dbam o dostarczanie wartości odżywczych.::nie wyrzuciłam ich przed wejściem do restauracji.:: bo niby po co.. usiadłam przed zamówieniami wypiłam sok i odstawiłam butelkę. Kelnerka w bezczelny sposób dwukrotnie upominał manię raz że nie wolno spożywać napoi własnych nie spożywałam a dwa, że odstawiona butelkę w roku stoliczka ma ze sobą koniecznie zabrać..: nie zdarzyłam zamówić a pasmo pretensji spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Tragedia to ma być miły klimat dla gości.:: w życiu tu nie wrócę chciałam miło spędzić czas z córką .:niestety humor na wejściu zepsuła nam pretensjonalna kelnerka, która kultury osobistej niestety nie posiada. Bardzo przykro, że tacy ludzie obsługują ludzi w restauracjach