Widok

"Bracia ze wschodu"

Gdańsk Dolne Miasto okolice śluzy, przy ulicy Dobrej impreza trwa w najlepsze, trunki oczywiście z wyższej półki wszak wojna w ich kraju. Od rana balanga pod wiatami, toalety brak, potrzeby fizjologicze są oczywiście realizowane wszędzie, kontroli sraży miejskiej i policji również brak. Brawo władze Gdańska
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polska

Mamy swoją wolność tylko ze ona nazywa się komuna w innej odsłonie bo naszych biją a oni się panoszą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piją za 800 + od Lachów za zwycięstwo UPAdliny i modlą się do Boga Stepana Bandery żeby tu zrobić drugi Wołyń i wyrżnąć wszystkich Lachów.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moi bracia z różnych stron))

Wstyd mi za takich "Ukrainców", którzy rozmawiają po rosyjsku i zachowują się nie kulturalne... ja jestem z Ukrainy, z Chersonu. Zawsze rozmawiałam w języku ukraińskim. Tutaj, w Polsce nauczyłam się języka polskiego. Mam dobrą pracę. Moi koledzy wszyscy są Polakami.
Wdzięczna dobrym ludziom za wsparcie! Kocham Gdańsk!
Niech Bóg chroni nas wszystkich!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy czołg zatrzymany tam to czołg który nie wjedzie do nas. Pomyśl o tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pies ogrodnika

Drodzy patrioci miasto dla was to zrobiło ale nie chcecie z tego korzystać bo lepiej siedzieć na kanapie. Niech korzystają i sie dobrze bawią widocznie naród ukraiński nie ma takiej depresji mimo wojny jak WY.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Spruta proca

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Że nie zaprosili :)

I że ich stać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Oni przynajmniej potrafią się bawić

A Polak Polakowi i innym nacjom wilkiem. Do tego kaszubska zawiść.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ukraińcy

Pani Izabelo. Moim zdaniem tym wszystkim, którzy nie pojechali na front tylko siedzą w PL jest wszystko jedno czy będą żyć w wolnym kraju czy pod ruskim butem. Sytuacja jakoś znacząco by się nie zmieniła. Tak jak na Ukrainie mieli biedę tak za ruska mieliby to samo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marc

Ale w Polsce nie ma winy,a u nich rzekomo tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mają cały czas plakać ?

Ktoś musi walczyć, ktoś musi pracować. A że się czasem bawią to co z tego ? Przez cały tydzień zapie..ją w sklepach , na budowach.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

XD

Według danych z ZUS składki odprowadza niecałe 800tys. Ukraińców,a ile ich tu się zjechało? 3 może 4mln?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ukraińcy

Piją po parkach a później nawaleni jak messerschmitty będą rozbijać się atutami, powodując śmiertelne zagrożenie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bredzisz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Między innymi darmowe bilety na baseny miejskie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy

Byliście takimi samymi kurkami w 2022?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wystarczy

Zadzwonić na policję by mieli zgłoszenie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry