Widok

"Bracia ze wschodu"

Gdańsk Dolne Miasto okolice śluzy, przy ulicy Dobrej impreza trwa w najlepsze, trunki oczywiście z wyższej półki wszak wojna w ich kraju. Od rana balanga pod wiatami, toalety brak, potrzeby fizjologicze są oczywiście realizowane wszędzie, kontroli sraży miejskiej i policji również brak. Brawo władze Gdańska
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Milosierny samarytanin

Ty nie bądź taki miłosierny Samarytanin
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ewaa

Nie wszędzie na terenie Ukrainy jest wojna? To wskaż choć jedno miasto ukraińskie, które nie było zbombardowane od lutego 22 roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Friko??

Co mają za friko?? Konkrety proszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Oni mają święta za miesiąc więc co niby oblewają
Upadek Ukrainy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak ja ich

Nie lubię..
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wrednym jesteśmy narodem

Smutno mi się robi,jak czytam wypociny polakówów.Zlosliwosci w stosunku do obcokrajowców,glownie Ukraincow.Tak wam przeszkadzają,tak ich zywicie , utrzymujecie, żałosne.Zapominacie co dzieje sie za nasza granicą,w ich kraju?Większość z tych ludzi pracuje,zatrudniają ich Polacy we własnych firmach,więc nie wiem czy tak wielu utrzymujemy.A może pomyślnie o Polakach w Anglii, Irlandii,i wielu innych krajach.Czasem wstyd się do nich przyznać,jak się zachowują,jak wykorzystują obcy kraj,siedzac na zasilkacgh latami.Ale cóż Polakom się należy.Zalosne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kolejny zalosny malkontent

A co powinni tylko płakać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A może zazdrość przemawia przez gdańszczan tu piszacych?Oni jeszcze potrafią wspólnie świętować i. bawić sie

Oni myślą że są u siebie

U nich na powietrzu można pić alkohol więc tutaj robią to samo a jak zwrócisz uwagę to zawsze jest to sama odpowiedź
.... Почему?...
Nie uczą się języka polskiego bo im się nie chce Polaków mają za nic a wy jeszcze im pomagacie. Ja nie. I nigdy tego nie robiłem. Nie myliłem się
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dziwne że nie walczą za swój kraj
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4

USA robią porządek XD

Od swojego powstania
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry