Widok
Brak klimatyzacji w ztm
Brak klimy w tramwaju 22 stopnie a tylko motorniczy ma włączona u siebie dramat jakiś jestem po udarach narażony na zawał płacę za bilety a jestem narażony na niebezpieczna sytuację jak zapewne większość pasażerów
więcej
więcej
A
Rzeczywiście, motorniczy przychodzi do pracy na max. 50 minut i idzie do domu odpocząć.
Jak ma włączyć coś w co tramwaj nie jest wyposażony ? - zapewne zapomniał wziąć ze sobą potrzebnego sprzętu żeby specjalnie dla Ciebie zamontować. Pomyśl następnym razem kto jest odpowiedzialny za wyposażenie tramwaju zanim zaczniesz oskarżać motorniczego
Jak ma włączyć coś w co tramwaj nie jest wyposażony ? - zapewne zapomniał wziąć ze sobą potrzebnego sprzętu żeby specjalnie dla Ciebie zamontować. Pomyśl następnym razem kto jest odpowiedzialny za wyposażenie tramwaju zanim zaczniesz oskarżać motorniczego
Kluma
Ty w ogóle wiesz o czym ty mówisz tramwaje są wyposażone w klimatyzację już od dłuższego czasu nie jeżdżą stare tramwaje wystarczy włączyć nawiew dla ludzi a nie na kabinę więc nie wiem chyba dla mnie się z choinki urwałaś czy urwałeś ale klimatyzacja już jest powszechna od dłuższego czasu i je stosowana w tramwajach ani autobusach
Klima
Wpuszczając ciepłe powietrze do tramwaju lub innych pomieszczeń jesteś bardziej narażony na ciepło niż one byłyby zamknięte więc nie wiem gdzie ty szkołę kończyłeś i się uczyłeś ale to są prawa fizyki a klimatyzacja jest po to żeby ją używać nie po to płacisz za bilety człowieku tyle pieniędzy żebyś jeździł i się dusił jak ryba
Duewag N8C-MF 01, Wyprodukowany:1981
w tamtych latach nie bylo potrzeby uzywania klimatyzacji. To troche jak ze skladami skm trojmiasto - po remontach i przebudowach ale data produkcji 1976-79? Nawet teraz nie maja wentylacji mechanicznej a co dopiero klimatyzacji. Zawsze polecam zobaczyc jakis tabor i taryfy biletow ma Warszawa :)
Klima
Nie wiem czym ty jeździsz może samochodem ale spróbuj wsiąść do tramwaju nagrzanego przyprawie 30 stopniach z otwartymi nawet oknami pełnego ludźmi i pojedź z Gdańska na Przymorze zobaczymy jak będziesz spocony czy spocona to jest raz drugie ludzie są też chorzy po przebytych udarach czy zawałach serca są narażeni przez to na utratę życia bądź zdrowia pomyślcie zanim napiszecie