Widok
Brak maseczki w skm
Mam takie jedno pytanie. Czy te kamery w pociagach skm dzialaja?? Co dziennie jezdze pociagiem skm wejherowo - gdansk . i widze tego samego goscia bez maseczki i w dodatku spozywajacego alkohol. Moje pyt. Kieruje do szefostwa skm . co ja moge zrobic w tej sprawie jako pasazer .tylko prosze nie mowic ze mam wezwa kierownika pociagu bo ten animysle wysc do ludzi ze mam dzwonic na policje straz ...
więcej
więcej
Czlowiek tak sie dzieje. W kazdym wagonie . osobiscie ci powiem ze albo jestes kobieta albo jakis malym typkiem co boi sie ludzi bo kazdy potrafi chowac glowe w piasek typ. Cos niepasuje to ja ide gdzie indziej . to nie jest wyjscie . trzeba reagowac .ja znam sie na tyle ze biore typa za szmaty i wywalam z baru. Ale wole zachowac sie jak czlowiek i mam nadzieje ze wiecej nipotrzebnych durnych uwag takiego typu nie bedzie . a odezwie sie ktos z skm. W przeciwnym razie bede zbieral materialy i kierowal sprawe na policje .
W biały dzień zabili człowieka w SKM!
Jesteś z tych, którzy już zapomnieli, że nie tak dawno temu jakis psychol zatłukł w biały dzien, na oczach kilkudziesięciu osób człowieka w SKM, bo ten zwrócił mu uwagę, że za głośno rozmawia przez telefon. O jakim zwracaniu uwagi, wywalaniu za fraki zatem mówimy? Lepiej sie wkurzyć i dojechać cało niż ryzykować własnym życiem.