Widok
Brak parkingów przy szpitalach
Olbrzymie pieniądze pompowane w inwestycje lub imprezy dla turystów, a zadbać o podstawy dla mieszkańców to już nie ma komu. Przejścia, drogi rowerowe, jarmarki, zabieranie zieleni pod szerokie trotuary ... Na operację do szpitala nie może mnie nikt zawieść, bo nie ma gdzie zaparkować. "Miasto, które działa" - jedź rowerem, tramwajem lub taksówką. Miasto, które działa tylko w interesie ...
więcej
więcej
a wiesz,
że medicover jest nastawiony na zysk? jak coś ci spieprzą i będziesz? w stanie krytycznym to wezwą karetkę ze szpitala publicznego i cię tam odstawią bo przypadki kliniczne im się nue opłacają. teraz się zastanowić co ta prywatna służba zdrowia jest warta bez nfz, z której też doją ile wlezie
Niestety, poza wygodą masz duży minus - rzadko trafia się tam dobry lekarz, nieważne czy internista czy proktolog. Akurat z tymi miałam do czynienia - zero wiedzy. Proktolog się w ogóle nie cackał - chciał mnie wysłać na zabieg i kroić "bo innego rozwiązania nie ma", podczas gdy okazało się, że istnieje skuteczna maść, którą przepisał mi internista z nfz. 3 internistów w medicover nie potrafiło zdiagnozować u mnie innego problemu. Równie dobrze ja bym mogła siedzieć za ich biurkiem i mówić to, co mówili.
Pohamowałabym więc ten entuzjazm.
Pohamowałabym więc ten entuzjazm.