Do niedawna uważałam, że Hebe to sklep, w ktorym jest kompetentna obsluga. Nie powiem, Panie zawsze grzeczne i mile, zadbane. Problem pojawia sie, gdy na pyt.czy w czymś pomóc pada odp. "Tak". Potrzebowalam porady w wyborze i doborze podkładu. Jako, że nie lubie tego robić zglosiłam sie po pomoc (moze mialam zbyt wygorowane wymagania, zalezalo mi na poradzie cos jak w douglasie czy sephorze. W koncu tez sieciówka)Powiedzialam Pani jakie mam oczekiwania. Nie potrafila mi nic doradzic. Zaproponowala produkt, kompletnie przeciwny do moich oczekiwan. Kolejny "strzal" nieco lepszy, produkt rowniez na szczescie mi znany, ale jedyne, co uslyszalam na jego temat to, ze ma dobre opinie w internecie! Idac w takie miejsce licze na kompetentne doradztwo. Jezeli Pani nie wiedziala jak mi pomoc (mozne zna sie na innym dziale, niekoniecznie na kosmetyce kolorowej)mogla poprosic inna kolezanke, a nie udawać profesjonalistkę. Idąc w takie miejsce nie interesuje mnie opinia z internetu tylko opinia profesjonalisty, ktory powinien sie znac na swojej pracy. Wielki zawod, bo chętnie odwiedzalam sklep.