Widok
Brak słów
Mural...rok temu na Kamiennym Potoku powstał ten mural z BO, kosztował 50 tysięcy.. a teraz mamy takie bohomazy :( komu to przeszkadzało?
więcej
więcej
Weź ty się puknij w czoło
To jest dewastacja a ty to pochwalasz. Gdzie ty masz rozum chłopie? Chcesz graffiti to sobie jedź do Łodzi, ja z takimi rzeczami walczę i zgłaszam na policję!!! Stop dewastacji mienia publicznego. To też z moich podatków i sobie nie życzę takiego malowania po czymś, co jest dobrem wspólnym. Ogarnij się dzieciaku.
.
Nie wiem co za zidiociałe jednostki to robią, ale wiem że jest masa brzydkich ścian w okolicy które możecie sobie bazgrać do woli i poprawić otoczenie - to nawet szanuje jako miejską sztukę. A to jest tylko i wyłącznie szpecące i jest to karalna dewastacja.... Jak chcecie być normalnymi ludzmi i docenionymi jako artyści uliczni to weźcie się w garść i nie odpier*alajcie za przeproszeniem, sam ogarniam takie rzeczy ale w normalnych miejscach xd
Sprayo Kids są jak psiaki
Oznaczają teren. Najlepiej namaziać tam, gdzie rywal namiaział. Gdzie są rodzice Sprayo Brunów T35 i in.? W pracy, w kiosku z monopolem, kidsy adhd zaś hoduje ulica, ich bezgust też bierze się ze szlamu kałuż i kurzu podwórek. A szkoły? Mają to gdzieś, bo akurat są w trakcie, po, albo przed akcją protestacyjną.