Widok

Brak słów

Mural...rok temu na Kamiennym Potoku powstał ten mural z BO, kosztował 50 tysięcy.. a teraz mamy takie bohomazy :( komu to przeszkadzało?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weź ty się puknij w czoło

To jest dewastacja a ty to pochwalasz. Gdzie ty masz rozum chłopie? Chcesz graffiti to sobie jedź do Łodzi, ja z takimi rzeczami walczę i zgłaszam na policję!!! Stop dewastacji mienia publicznego. To też z moich podatków i sobie nie życzę takiego malowania po czymś, co jest dobrem wspólnym. Ogarnij się dzieciaku.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowy jest za darmo, widać miasto nie ma na co wydawać kasy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hip-Hopo-rapo-cieciom

Bo to ich "kultura". Widać powinna być jakaś granica wieku do kupienia spreja i klauzula dobrowolnego poddania się karze śmierci jeśli zakupione puchy mają posłużyć do bazgrania po ścianach. No bo nie wiem jak inaczej przemówić do tej hołoty.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro dno lub beztalencie

To zrób gdzieś swoje graffiti i wrzuć jego zdjęcie - porównamy kto jest beztalenciem.

Gorsze bohomazy są oprawiane w ramki i sprzedawane po setki tys. dolarów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

50 tyś za mural?

Grafficiarze za darmo wam zrobią mural. Będzie na budowę parkingów, bo ich zawsze jest za mało.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Podobać to się może chyba tylko jakiejś patologii xD Ani ładne, ani wycieniowane.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

O kurcze,

A ja myslalem ze te napisy to mural z BO, a to one przykryły wlasciwy mural (ktory przypomina brudne stalowe hale w stoczni)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dać na bombelki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

50 tyś za mural???

Dla mnie to nieporozumienie, że to tyle kosztowało!!! Te pieniądze można było lepiej spożytkować
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak już napisałem wcześniej to jest tylko kwestia gustu. Tobie może się nie podobać ale innym się może podobać. Po za do namalowania tego graffiti nie użyto tylko białej farmy, przypatrz się dokładniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 37

Szkoły? Teraz nauczyciel przyjdzie i jeszcze opiep...y nauczyciela, że ten zwrócił dziecku na coś uwagę. Rodzic katolik.

Niestety patologia z lat 90-tych dorosła i teraz tak dzieci wychowuje. Szkoła nie jest od wychowywania ale od nauczania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A

To sobie w domu na ścianie namaluj
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprayo Kids są jak psiaki

Oznaczają teren. Najlepiej namaziać tam, gdzie rywal namiaział. Gdzie są rodzice Sprayo Brunów T35 i in.? W pracy, w kiosku z monopolem, kidsy adhd zaś hoduje ulica, ich bezgust też bierze się ze szlamu kałuż i kurzu podwórek. A szkoły? Mają to gdzieś, bo akurat są w trakcie, po, albo przed akcją protestacyjną.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedna spójna całość to była wcześniej, zanim powstały te białe bazgroły. Żeby to chodziaż ładne było, a wygląda jak wygląda. Szkoda, bo jednak była to inwestycja w celu poprawy wyglądu tej brzydkiej stacji skm. Oby znaleźli wandali, choć wiadomo jak działa monitornig...
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajnie to wyglada

Ktoś się postarał;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24

.

Nie wiem co za zidiociałe jednostki to robią, ale wiem że jest masa brzydkich ścian w okolicy które możecie sobie bazgrać do woli i poprawić otoczenie - to nawet szanuje jako miejską sztukę. A to jest tylko i wyłącznie szpecące i jest to karalna dewastacja.... Jak chcecie być normalnymi ludzmi i docenionymi jako artyści uliczni to weźcie się w garść i nie odpier*alajcie za przeproszeniem, sam ogarniam takie rzeczy ale w normalnych miejscach xd
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bohomazy?

To czy to się komuś to podoba to rzecz gustu, dla mnie to wygląda jako jedna całość i jest ładna.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 228
do góry