Widok

Brak wody!

Dlaczego tak często brakuje wody! wczoraj wieczorem nie mozna się było umyc! bo ani kropli! rankami codziennie prawie nie leci... o co chodzi? Nie ma zadnej informacji wyjasniającej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisek za dlugo sie kapie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i żadnego numeru telefonu czynnego całą dobę by sie cokolwiek dowiedziec..... porażka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To fakt :) Długo się ostatnio prysznicuje ,bo ja se śpiewam pod prysznicem,a jak się tak zaśpiewam to trochę zejdzie.

P.s Co Was kurde obchodzi jak długo ja się myje!? Za swoje się myje! :)

Pozdrawiam czysto-zaśpiewany Zdzisek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

myślę, że najlepszym wyjściem będzie telefon do Gminy - tutaj nikt Pani nie odpowie...

Ja mam dokładnie to samo! Pisałam już o tym kilkukrotnie. Wody więcej czasu w ogóle nie ma niz jest, a w szczególności rano jak czlowiek do pracy idzie...

Co ma się dziać, za duży rozbiór względem źródła - tzn pompowni powoduje, że okresowo ciśnienie w wyższych partiach Banina spada poniżej ciśnienia które pozwala normalnie funkcjonować ;?)
proste

Proszę poczekac do lata będzie wody pod dostatkiem

To nie w całym Baninie tak jest. U nas woda jest. Tylko latem zdarzają się spadki ciśnienia dość często, poza tym okresem problemów z wodą nie ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie na familijnym ani razu nie było problemów z wodą lub ich nie zaobserwowałem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pożalenie się na forum, nic nie daje, piszcie choćby lokalizacje, w której występuje problem.

Znowu nie ma. Ulica Lipowa. To paraliżuje codzienne funkcjonowanie, z kranu ani kropelka wody nie leci!

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry